Damiano Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Myśle że pompa bedzie wyrabiać, ponieważ pompuje naprawde mocno, u mnie po otwarciu korka od chłodnicy nawet na wolnych obrotach czasami wyrzuci troche płynu, jak przygazuje to fontanna się robi, więc mysle że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 jak ci się robi fontanna to masz walniętą uszczelką pod głowicą :bigrazz: poziom cieczy może się najwyżej lekko podnieść :rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Uszczelka nie jest walnięta bo płyn mi nie znika z obiegu, tylko po prostu jak przygazuje to widze jak z węża wchodzącego do chłodnicy wylatuje płyn pod dość dużym ciśnieniem a jak moto stoi na stopce jest pochylone to płyn odbija sie od scianki chłodnicy wylatuje. Z tą fontanna to może przesadziłem troche ale naprawde ciśnieni jest duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi