grzegorz 6 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 szukałem na forum ale nie znalazłem pewnie dlatego rze dopiero się uczę dopiero od 3 dni jestem na forum sprawa taka ma motor rozwija mi predkośc 130 świece mam zakopcone spala 6 l.na 100poczebuję serwisówki ,pomocy ,porady co mam zrobić mam do obchnięcia oparcie tylne i nowy zrobiony tumik beczka pod motorem blacha 2 miałem dwa 1 mam sobie załorzyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Czlowieku naucz sie pisac bo ja nie wiem czego potrzebujesz :>Jesli nie masz pewnosci czy napisales dobrze to korzystaj z programu np MS Word i sprawdz pisownie zanim cos wyslesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi