voti Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Jak będzie więcej filmów to wstawimy je na www.moto-friends-mala.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Mam pytanie.Kiedy jest rozpoczęcie w małej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 spokojnie ja też bym chciał rozpoczęcie sezonu no ale jak widać niedawno było zakończenie i trzeba troszkę poczekać ale pewnie coś koło marca kwietnia jak coś dokładniejszy termin na pewno będzie znany bliżej wiosny o ile będzie bo coś chodziły słuchy o jakichś dymach ale liczmy że to nic ważnego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 słuchy chodzą ze jakiś 3 tydzięń kwietnia, ale nie wiem tego na 100% pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ... i ma być to impreza 2-dniowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jakby ktoś chciał to tu jest jeszcze jeden filmik z zakończenia http://pl.youtube.com/watch?v=rRG5aLLkWgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi