krajan Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 i mi również się podobało, widać było że dużo serca było włożone w całą tą organizację, zaangażowanie wielu ludzi i motocyklistów jak i również "tubylców".. wielkie dzięki za mile spędzony czas z wszystkimi, których nawet nie znam LIVE jak i tymi których poznałem na "żywca". Wielki SZACUNEK dla organizatora. Oby takich więcej ludzi :P A co do pogody to nie ma co... udała się, mimo że zmarzłem okrutnie to ważne że nie padało mokre g.wno z nieba :P Czas do "snu" "motorynko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatar Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Impreza byla super. To szczegul ze mało nie pogubilem paznokci z tego mrozu ale opłacało sie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam ja również dotarłem :icon_rolleyes: impreza super jak już niektórzy pisali "oby tak dalej" :evil: jedzonko super jak to mówią u mnie "dobryńkie" :icon_rolleyes: moja uwaga to taka: jak widać forumowiczów dopisało tylko szkoda że nie można się było jakoś rozpoznać napewno ktoś koło kogoś przechodził z kim pisał albo coś może na przyszły raz zorganizowało by sie jakoś o obmyśliło jakiś znak rozpoznawczy a tak to jeszcze raz tylko pogratulować organizacji :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 bedzie sklepik Forumowy bedą i znaki rozpoznawcze. ja na lusterku mialem wlepka 4um Motocylistóz logiem forumowym. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 no-a ja przed chwilka przegladnelam zdj z malej :icon_razz: jest ich od ch.. i jeszcze troche. na pewno na nich sie kilka razy zlapaliscie ;) mycior- ty stales tam w glab cmentarza? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUPSKI Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Grochówka byla prze wyborna Pozdro dla Miłek i Roberta za to ze znosliscie jakos moja osobe :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Przeczytajcie proszę oświadczenie wuja na stronie www.moto-friends-mala.pl SZOK !! Edytowane 16 Października 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 mycior- ty stales tam w glab cmentarza? Goska taaaaa to ja , juz drugi raz w tym samym miejscu.Stałem tam na rozpoczeciu sezonu i na zakonczeniu, ale sezon udany wiec cmentarz chyba jest szczesliwy.Najleprze to było to jak Wuju zapraszał: "Smiało smiało na cmentarzu jeszcze jest miejsce" hehhe pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Przeczytajcie proszę oświadczenie wuja na stronie www.moto-friends-mala.pl SZOK !! tylko gdzie jest to oświadczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Już go niestety nie ma, ale przeczytanie groziło szokiem!! Ogólnie chodziło o to że ktoś zbluzgał wuja o to że nie było tej osoby (z jej winy) na rozdaniu nagród i ta osoba właśnie nie dostała tej nagrody i że wuju rozdaje je swoim. Sic! Zażyczyła sobie żeby usunąć z galerii małej zdjęcia starych motocykli bo zostali wszyscy posiadacze weteranów obrażeni ?????Jakiś furiat chyba z tego gościa z Sędziszowa Wuju niestety rozważa nieorganizowanie juz imprez w małej bo nie chce aby było to źródłem takich sytuacji :biggrin: Może niech ten pan nie przyjeżdża a wszyscy pozostali będą szczęśliwi jak zawsze. Proszę niech sie wypowiedzą właściciele weteranów czy zostali urażeni przez wuja dlatego że tamten gość nie dostał nagrody. Wspierajmy wuja jak najwięcej!! EDIT: Co do tego gościa otrzymałem info że on już tak ma i dymi gdzie się da.Byli koledzy u wuja ze wsparciem i jest OK !! Edytowane 16 Października 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ze co?czym on (ten gosc) przyjechal? jakis kawal parapetu. :/a ja bede po woli zmniejszac zdj- przez te ost 2 dni nie mialam czasu (szkola, spr.. nauka..) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Jeśli ktokolwiek pragnie zakupić dla siebie albo dla bliskiej osoby chustę ze spotkania w Małej - 7.50zł albo kalendarz 4,50zł to proszę wysłać zamówienie z danymi adresowymi i ilością na e-mail [email protected] w celu uzgodnienia warunków wysyłki. Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam i zapraszam do naszej galerii zobaczyć kolejne fotorelacje: http://www.galeria.moto-friends-mala.pl/ oraz na forum Małej http://www.forum.moto-friends-mala.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Znalezione na Youtube, miłego oglądania! Mała 14.10.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Filmik całkiem całkiem tylko jakościowo kiepski-chyba tel nagrywany. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi