Chomski Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 To był objaw zrywającej się linki - licznik już nie działa i muszę założyć nową...Greedo, zaczyna mi się jutro zabawa z uczelnią, więc nie wiem, jak to będzie u mnie wyglądało. Na priv wysłałem Ci mój numer GG, to się jeszcze zgadamy jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 ja mam w NSRce zarowno licznik rowerowy jak i normalny - oryginalny i ku mojemu zdumieniu obydwa pokazuja identycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 moja... eeee dawna moja - juz kumpla jawa 50 mustang zamyka licznik. (82 km/h sprawdzone z xv 750) jest po rasowaniu i wiecej z jawki sie juz zrobic nie da - zdjecia na www.motorfan.prv.pl - no i opis rasowania oczyiwscie tez. moja Etka lecialem juz 115 km/h - ma polerowane kanaly ale nie na lustro - tylko wygladzone chropowatosci - musze sie za to wziac : ) . pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 Czesc wam.,,.wawrzyn mam pytanko,.,.,.ile dales za swoją NSR 125 i ile ci leci max.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 A tak na marginiesie ,.,.ja swoją Jawką 50 Mustang wyciągnąłem 75 kmh,.,.nie wiem czy dobrze zmierzylem ale jechalem równo z Tatą ktury jechal autem i tak mu wskazał licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi