kubus2905 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 poszkuje korby do kawasaki kmx 125 97r jakis sklep inter albo cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 http://seba-motor.pl/sklep/product_info.ph...products_id=420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a wie ktos gdze mi przełoa korbe i mniejwiecej ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Tam gdzie robia szlify cylindrow no w jakims zakladzie takim :)przelozenie u mnie to 30-40 zl.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Tak jak kolega Super stunter piter polecam sebę. Sam u niego kupowałem korbę prox i jeszcze doradził mi gdzie można przebić (50 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi