Pasior Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 WitamMam Jawe Robby, zmieniłem w niej zębatkę tylmią na 39 i wyciąga na śrenich obrotach 60km/h na maksa ponad 70km/h ale nie chce jej katować. Prosze pomórzcie w tuningu. Był bym wdzięczny za wasze porady o tuningu :bigrazz: Słyszałem że można zmienić silnik na 125 ccm ale nie wiem ile to kosztuje, jeśli ktoś wie prosze pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nowy silnik 125cm kosztuje 750zł na allegro. Stary możesz sprzedać za pare groszy i wcale nie będziesz musiał dużo dopłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasior Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki za pomoc :flesje: moge prosić o jakiegoś linka? Bo za taką cene to by sie opłacało jeszcze 50 ccm sprzedać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki za pomoc :notworthy: moge prosić o jakiegoś linka? Bo za taką cene to by sie opłacało jeszcze 50 ccm sprzedać :notworthy:Na szybko znalezione http://moto.allegro.pl/item228959152_silni...wowy_nowy_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasior Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Jak chcesz to mogę Ci dać numer gg do gościa który też wkładał silnik 125 do robby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasior Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Jeśli możesz, może by mi doradził, a z kąd on jest?? z serwisu czy coś w tym stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 To jest osoba prywatna ;) numer wysłałem na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Człowieku zamiast to tjunkować to se kup normalną 125 a jak niemasz prawka to se zrób albo 125/50 a pozatym dobry simson ciągnie 70 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nieznam tej jawy ale orzumiem ze tam jest taki sam i tylko przelozyc??;]mocowania te same:)??jezlei tak to super interes :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Wiet tak Żeby zamatowac silnik 125 cc do jawulca 50 trzeba do kosztow silnika trzeba jeszcze dodac -gaźnik-krociec dolotowy-cały nowy układ wydechowy Zreszta bylem posiadaczem jawy robby i rada dla Ciebie kolego:Pogon tego złoma byle szybko. o ile silnik jest nie do zdarcia to cala reszta nadaje sie na złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) jakie wy macie silniki w tych jawach ja mialem jawe dandy i mialem silnik sachs a slyszalem ze w tych nowych są minarelli... DObra rada..moze i jest to fajny motorower ale wolal bym juz yamahe dt 80/50ja mialem z tym badziewiem(JAWA) dużo problemów... Edytowane 26 Września 2007 przez Kubadandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasior Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam moge wiedzie jakie blemy z Jawką?? Mam robby ;) i jestem ciekawy co może sią zepsućpozdro I w końcu mam w Robby silnik 125ccm, wszystko pasowało wymieniłem tylko silnik, wydech kruciec i gaźnik został zostały. Tylko teraz bede musiał wstawić większy gaźnik, teras dostaje za mało paliwa i jest wolniejszy(80km/h) ale za to mało pali :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swatu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 W jawie jak i też w ogarze 900 jest silnik z hondy dax. http://www.allegro.pl/item251681241_nowy_s...honda_dax_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi