Gość Anonymous Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 To właśnie ona ta Honda ale co to czyżby aż tak się na nas obraził że aż motocykl sprzedaje???????????No i nie napisał że ona po ciężkim dzwonie jest :D:):D:):D:):D:):D dziwne, bo w Boleslawcu nie wygladal na obrazonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Zreszta jak znam zycie nauczy sie jezdzic na ZX9R, hehehehe Czy to znaczy, ze na dziewiatce bardzo trudno sie nauczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 dla dziewczyny moze byc troszke przyciezkawa ta kawa :( ps. sam wiesz jaka miales 1 jazde na kawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Jestem ciekawy czy poza tym, ze jest ciezka prowadzi sie trudno. Po pierwszym upadku mam lek przed ciasnymi zakretami i ostrymi zwrotami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 . Zreszta jak znam zycie nauczy sie jezdzic na ZX9R, hehehehe. Jezeli chodzi o ZX9 to moge osobiscie udzielic wskazówek he he . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Pawel, nie moge caly czas wyslac do Ciebie maila, odezwij sie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 ja jednak polecałbym xj 600 sam mam i nie narzekam cb 500 to jednak motor do miasta i małych wojaży szybko zrobi sie anemiczny xj na pewno nie posłuży do bicia rekordów życiowych co nie znaczy że nie można poszaleć yamaha to motorek do turystyki i wiele osób zjezdziło właśnie na takim pół Europy i było cool xj600 rulezz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Ja stałem przed takim samym dylematem. :? :? Jakie moto na poczatek i po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw(osiagi,wygoda,serwis,czesci) wybrałem xj 600.I jak tylko nadarzy sie sposobnosc to własnie ten model kupie. :D :D :D Chyba za zabraknie mi kasy wtedy kapie jakiegos Junaka lub Husunga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi