MateuszEnduroboyz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Mam ogromna prozbe , czy mogłby ktos pokazac mi jutro tereny gor swietokrzyskich?? umowilismy sie na wyjazd do Myszona do mierzawy i okazało sie ze chłopaki jutro pracuja a my mamy termin wolny tylko jutro zreszta moto juz na busie i byli bysmy bardzo wdzieczni jesli ktos oprowadził by nas.Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Mam ogromna prozbe , czy mogłby ktos pokazac mi jutro tereny gor swietokrzyskich?? umowilismy sie na wyjazd do Myszona do mierzawy i okazało sie ze chłopaki jutro pracuja a my mamy termin wolny tylko jutro zreszta moto juz na busie i byli bysmy bardzo wdzieczni jesli ktos oprowadził by nas.Z gory dziekuje i pozdrawiam. ja juz pisalem Ci na PW, takze zapraszam do siebie, jutro z ranca skladam moto, docieranko i GOOO!!!! :icon_mrgreen: :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Zapraszamy :biggrin: Jak bedzie trzeba pokażemy okoliczne trasy i lasy :flesje: Jestem z tej samej miejscowosci co Damian wiec pewnie sie spotkamy :crossy: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Piotrekmx_125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Kurde tez chicalem jechac z Mateuszem :icon_question::( ale cylindra jeszcze nie mam wiec dupa z wyjazdu :icon_razz::( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no to chlopie zaluj, bo bylo kozacko, przynajmniej chlopaki byli zadowoleni, przynajmniej tak mi sie wydawalo :icon_mrgreen:, ja co prawda nie jezdzilem dlugo bo moto, poskladalem i musial dotrzec :crossy: pewnie dopiero dojechali bo mieli mala przygode z samochodem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Dzieki chłopaki było super:) Trasy kosmos naprawde:) Te podjazdy to miodzio:D Co prawda awria silnika skłoniła nas do siedzenia 3h na trasie szybkiego ruchu i powrot na linie ale warto było :icon_mrgreen: Moderatora prosze o zamkniecie tematu. Edytowane 2 Września 2007 przez MateuszEnduroboyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi