kris2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam Amazonki i Motocyklistów !!Szukam chętnych na wyjazd do Puszczy Białej - za Wyszkowem.Trasa po asfaltach i szutrach około 200 km, czas około 10 godzinTempo turystyczno -wypoczynkowe.Wyruszamy 2 września o godz. 10:00 sprzed Instytutu Sportu na Żoliborzu ( wisłostrada + ul. Krasińskiego)Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja chętnie wybiorę się jeśli nie będzie padał deszcz. Ze względu na motocykl, który bardziej preferuje drogi asfaltowe mam pytanie odnośnie dróg szutrowych na tej trasie czy są przejezdne dla takiego "delikatesa" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja chętnie wybiorę się jeśli nie będzie padał deszcz. Ze względu na motocykl, który bardziej preferuje drogi asfaltowe mam pytanie odnośnie dróg szutrowych na tej trasie czy są przejezdne dla takiego "delikatesa" :)Witaj Marcinie !!Jest to wycieczka turystyczna w nieznane, jak się nam trafi droga gruntowa to po prostu jedziemy : wolniej lub szybciej.Ja drogi nie znam i jadę wg mapy , wygląda to w praktyce bardzo różnie - przeważnie są to drogi asfaltowe , ale staram sie jechać wg zaprogramowanej trasy. W kuferku mam GPS - tak na wszelki wypadek. Podaję planowana trasę przejazdu: W-wa , NIEPORęT, BIAłOBRZEGI, BENIAMINóW, RYNIA, STARE ZAłUBICE, KULIGóW, JóZEFóW, KOWALICHA, DRęSZEW, SłOPSK, NIEGóW, śLUBóW, LUCYNóW MAłY, RYBIENKO LEśNE, WYSZKóW, CHROBOTEK, KAMIEńCZYK, SZUMIN, WYWłOKA, BRZUZA, SZYNKARZYZNA, PODBORZE, SADOWNE, BROK, LASKOWIZNA, NAGOSZEWO, NAGOSZEWKA PIERWSZA, NOWA PECYNA, DłUGOSIODłO, CHORCHOSY, PRZETYCZ FOLWARK, DALEKIE, JASZCZUłTY, PORZąDZIE, DęBNIKI, NOWE WIELąTKI, WOLA MYSKOWSKA, ZDZIEBóRZ, SOMIANKA, BARCICE, JANKI, POPOWO PARCELE, NOWA KANIA, NOWA WIEś, SEROCK, ZEGRZE, NIEPORęT, W-WA. Oczywiście jak już będzie ciemno to W-wa po linii najkrótszej , nawet jak całej trasy nie przejedziemy - ma to byc przyjemność a nie RAJD. oCZYWIśCIE PO DRODZE W łADNYCH MIEJSCACH ZATRZYMUJEMY SIę PAPUSIAMY, ROBIMY ZDJęCIA I GADAMY, ODPOCZYWAMY. DO ZOBACZENIAKRZYSZTOF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak wstanę na czas to dołączę. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam !!Drobne sprostowanie - miejsce zbiórki to samo ale nazwa właściwa to Centrum OlimpijskieSorkiCzekam jutro do 10 :15 na spóźnialskich i w drogę.Można też dołączyć na trasie mój tel. 504-147-511.- SPOKOPas , kordelas i ładunki.Do zobaczeniaKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam !!Wyjechaliśmy z Marcinem2 o 10:15 sprzed Centrum Olimpijskiego . Jechaliśmy zgodnie z planem i intuicją, po drodze 2 razy tankowaliśmy. Pogoda wspaniała - było klika przygód. Ogólnie przejechaliśmy 350 km z tego około 80 km w terenie. Marcin jechał wspaniale w terenie na szosowo-sportowych oponach - gratulacje. Wyjazd bardzo udany , w W-wie byliśmy o 20:00. Spotkaliśmy dwa endurka KTM-y i jak się załapię, to i może pośmigam w terenie - info w październiku. GPS spłatał nam figla i zrobiliśmy 30 km w kółko.Puszcza Biała jest bardziej dostępna dla moto niż Kampinowska. Bardzo udany wypad na świeże powietrze.PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi