PITER II Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tak jak w temacie, po odpaleniu motorka kopajka wraca na swoje miejsce lecz przy wyższych obrotach jak i podczas jazdy wydobywa się zgrzyt ze skrzyni jakby starter w ogóle nie odbił. Wcześniej było ok ale wczoraj wymieniłem olej w skrzyni i tak sie zaczęło dziać, może wina oleju?? Wlałem orlenowskiego hipolu 80W90. Już różne cuda wyczyniałem (kopanie na biegu, przepychanie na biegu) i nic. Proszę pomóżcie jutro zlot w Kole a tu moto mówi NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 http://www.geocities.com/chaosas1/dnepr.htmRys nr 12 możliwe że sprężyna nr MT804587 pagibła ale nawet jak nie to to rys. pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITER II Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dzieki bardzo za informacje, teraz tylko rozbiórka, naprawa i dalej jazda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi