mati kmx125 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam mam pytanie gdzie mozna kupic prawa oslone przedniego zawieszenia! wczoraj latalem po lesie i ja gdzies zgubilem :buttrock: na allegro nic nie ma Pomocy :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 mm riderwłókniarzy 38 róg św teresy i włókniarzy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam mam buty o'neala M10 i po wczorajszej jezdzie urawal mi sie zamek od zapinania lewego buta :evil: ktory wyglada tak http://mati-125.fotosik.pl/albumy/270560.html#epytanie gdzie moge takie cos kupic ;) prosze o szybka odpowiedz zalezy mi na czasie :icon_twisted: dzieki pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) sebastian i seweryn białyniccy (jakos tak ) sprzedaja ciuchy o`neala (www.enduro-cross.pl) zagadaj do nich moze takie cudo i znajda a co najwaznijsze mieszkaja w lodzi kolo lublinka wiec nie masz daleko ;) pozdro Edytowane 16 Września 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Od nich kupilem te byty i wiekszosc ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 w takim razie powinni coś zdziałać, dzwoń, nękaj, nachodź w domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Znowu mały problem co moze byc przyczyna gasniecia moto na niskich obrotach (mowa o rozgrzanym silniku naturalnie) mysle ze to gaznik ale jeszcze nie rozbieralem wole sie spytac :banghead: dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi