Marek. Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nom naprawdę piękny sprzęt sam o takim często myślę :biggrin: :D Szerokiej drogi życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 co fakt to fakt... maszyna 1 klasa!!! osobiscie uwazam to jest to jedna z najladniejszych sylwetek sportow jakie ludziska zmajstrowaly... :clap: tak dodam ze do tych naj to jeszcze m in zaliczam takie cos jak 900RR sc33 ;) dlugo sie zastanawialem nad zakupem wlasnie ZXR 400 ale jestem wysoki i troszke przymale jest dla mnie gabarytowo niestety... i musialem spasowac ale jak juz trafilem na takie forumko gdzie sie chwali co sie ma ;) to sie pochwale ze zakupilem tez moto, tez Kawusie ale ZZR 600, niestety nacieszylem sie jazda co prawda tylko 2 dni bo jak koledze od ZXR(zakladam, spekuluje :buttrock: ) podobnie mi puszkowiec skutecznie ta radosc zlikwidowal... ale mam nadzieje ze na sezon wroce do formy tak jak i moj zygzaczek i bedzie lewa w gorze :clap: o tak :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 nie no sprzecik elegancki :flesje:pogratulowac i trzeba go opic zeby sie dobrze sprawowal :)szerokosci i do zobaczenia na drodze :D :D :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 gratuluje, fajny sprzecik dziwi mnie tylko jedno czemu jeszcze nikt nie spytal czy masz Pj :biggrin: to forum chyba jednak sie zmienia :) :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka87 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie znacie kogoś, kto ma na sprzedaż GPZ 500 s, te po roczniku 95 ??? Najlepiej z rejonów POMORSKIEGO, KUJAWSKO-POMORSKIEGO?? pliissss bo zaczynam tracić nadzieję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Piękna Kawka, sam na taką poluje mam nadzieje że juz w następnym sezonie gdzies taką znajde i sie doczekam :) Dużo km życze bezpiecznych i bezawaryjnych :notworthy: :flesje: Pozdr Edytowane 15 Lutego 2008 przez gizmucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi