3lement Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Witam ! Chciałem poznac wasze opinie na ten temat..... Czy myślicie ze w tak "prostym" silniku jaki posiada -tzn bez komputera, elektroniki(wyjątek elektroniczny zapłon ;-) )MZ Magnetyzer paliwa by coś pomógł ? Chcę poznać wasze zdanie na ten temat.... POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Swojego czasu na 4um była gorąca dyskusja o magnetyzerach paliwa :twisted: Polecam pogrzebać w starszych tematach, znajdziesz wszystkie opinie za i przeciw, a nawet przepisy jak samemu za kilka zeta coś takiego zbudować. Chociaż moim zdaniem nie ma sensu montować sobie żadnych podobnych wynalazków.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 28 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Swojego czasu na 4um była gorąca dyskusja o magnetyzerach paliwa :twisted: Polecam pogrzebać w starszych tematach' date=' znajdziesz wszystkie opinie za i przeciw, a nawet przepisy jak samemu za kilka zeta coś takiego zbudować. Chociaż moim zdaniem nie ma sensu montować sobie żadnych podobnych wynalazków.Pozdro.[/quote'] dzięki zaa odpowieć ! gdy teraz jusz zobaczyłem ceny- zgadzam się z Tobą w 100% : "(...)moim zdaniem nie ma sensu montować sobie żadnych podobnych wynalazków." Nie zwróciłem uwagi na ten temat, może i jest ,więc dlatego sorki za "zaśmiecanie " forum ! POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi