kacpextreme Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) jaka jest zarowka w nsr-ce, rok 91 . ckodzi mi o "gwint" otrzymam odpowiedz i mozna zamknąc ;) Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wez stara zarówke i pokaz sprzedawcy to napewni co dobierze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) nie bardzo :) zeby dostac sie do zarowki to musze rozbierac cale moto a jeszcze chodzic po sklepach i czekac na to ;) (bmx rozebralem na początku wakacji i dopiero dzisiaj lozyska dostalem :) ) to po co ci zarówka skoro nie masz zamiaru rozbierac ale to niemoja sprawa to niestety przykro mi ale nie umiem Ci pomuc pzdrpo to ze jak kupie to zaloze w jeden dzien a tak bede albo musial 2 razy rozkladac (pomijając jazde bez swiatel) albo jezdzic rozebranym i przy kazdym sklepie wykrecac zarowke i pokazywac sprzedawcy :) Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 to po co ci zarówka skoro nie masz zamiaru rozbierac ;) ale to niemoja sprawa to niestety przykro mi ale nie umiem Ci pomuc pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po pierwsze to nie trzeba rozbierać calego moto tylko wystarczy sciagnąć licznik (2 sruby) Po drugie nie dostaniesz nigdzie mocniejszych zarówek bo ich jest tyko jedne rodzaj po trzecie zostaw to w spokoju... to ci nic nie da Juz to przerabialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) bo jak jade w nocy to mnie je*ie poprostu :) jasniej bylo z 1diodową latarką :) jedit: bylem zobaczyc, przez odkrecenie licznika tez by sie dostalo gdyby nie belno kabli, przez krore nie wyciagne licznika ani nawet go troche nie przesune :( Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 bo jak jade w nocy to mnie je*ie poprostu :flesje: jasniej bylo z 1diodową latarką :( jedit: bylem zobaczyc, przez odkrecenie licznika tez by sie dostalo gdyby nie belno kabli, przez krore nie wyciagne licznika ani nawet go troche nie przesune :biggrin:odkręć linke predkosciomierza . lekko podnies i przekręć licznik w lewo... stary ja to tak robilem i kuźwa wychodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi