pepomz Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam ma problemy ze skrzynia biegow przy jaskołce złozyłem silnik i biegi wchodza podczas wyłaczonego silnika ale nie wszystkie. Brakuje pierwszego biegu poza tym 234 są i nie wiem co mam zrobic czy rozebrac silnik czy co! prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 wiem ze niegrzeczne ale... www.mz-club.pl tu juz wiele razy takie pytanie padło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 i odpowiedzią było: żle ustawiony młoteczek zmieniacza biegów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi