PawelCMG Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam. Mam mały problem a mianowicie chcę sobie kupić Aprilię RS125 ale ma ona w najsłabszej wersji ponad 30 KM a ja potrzebuję na kategorię A1 czyli do 15 KM, czy da się to jakoś zrobić??? Nie interesuje mnie coś takiego jak przekręty w sęsie zmiana mocy tylko w papierach, bo chcę mieć pewność że jeśli coś się stanie to nie będę miał z tym problemów, a 15 KM to i tak nie mało. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Większosc 125tek ma wpisane w dowodach 9 kW a tak na prawdę mają powyżej 9 kW. Ja trafiłem na NSRkę z wbitymi 21 kW do dowodu, czyli teoretycznie moje prawko A1 jest niewystarczające, ALE przejeździłem już 1200 km, raz mnie złapali i nic nie zrobili :icon_mrgreen: Żeby przerejestrowac ją na 11 kW muszę dostac papier z Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów - oni taki papier wystawiają na podstawie zaświadczenia od mechanika w którym będą wypisane zmiany, których dokonał w motocyklu.Ja już zaświadczenie mechanika mam, teraz będę załatwiak OSKP :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi