amfm Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam wszystkich,Szukam kontaktu na właścicieli chopperów z Małopolski. Może jakieś mniejsze spotkania lub zloty w najbliższym czasie? Nie mam jeszcze dwóch kółek i właśnie dlatego chciałbym pojechać na jakiś zlot aby, po długiej lekturze opisów w necie i opinii na forum, móc zobaczyć (a być może przymierzyć się do konkretnych maszyn). Celuję w pojemności od 600 ccm w wzwyż - Virago (750; 1100), Intruder czy też Honda Shadow. Brałem pod uwagę też Vulkana 750 ale trochę przerażają mnie opinie na temat kosztów ewentualnej naprawy rozrządu. Pozdrawiam :D Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Od tego jest dział "Zloty/przejażdżki" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Amfm... Dywizjon Południe zaprasza: www.dywizjapoludnie.plW dziale "Przez płot/na skróty" znajdziesz miejsce, gdzie będziesz mógł nas spotkać. Bardzo proszę nie rejestrować się, jeśli nie jesteście z Krakowa, lub nie jeździcie chopper'em/cruiser'em. Amfm... Mamy Virago1100 do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Amfm... Dywizjon Południe zaprasza: www.dywizjapoludnie.plW dziale "Przez płot/na skróty" znajdziesz miejsce, gdzie będziesz mógł nas spotkać. Bardzo proszę nie rejestrować się, jeśli nie jesteście z Krakowa, lub nie jeździcie chopper'em/cruiser'em. Amfm... Mamy Virago1100 do sprzedania. Byłem na Waszej stronce ;) ale działu "Przez płot/na skróty" nie znalazłem :-(Na samej górze są 4 nieaktywne linki - może tam miał być w/w dział? Od tego jest dział "Zloty/przejażdżki" :bigrazz: Dzięki za info i sorrki - jak widzisz jestem dopiero czytaczem, do tego od 20 lat bez dwóch kółek. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie to się zmieni :biggrin: Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 amfm jak zamierzasz kupić coś w granicach 800cc to zapraszam po informacje na PW . Mam zamiar sprzedać swojego sprzęta pod koniec sezonu lub na początku przyszłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Byłem na Waszej stronce :bigrazz: ale działu "Przez płot/na skróty" nie znalazłem :-(Na samej górze są 4 nieaktywne linki - może tam miał być w/w dział?Dzięki za info i sorrki - jak widzisz jestem dopiero czytaczem, do tego od 20 lat bez dwóch kółek. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie to się zmieni :biggrin: Z tej strony powinieneś zarejestrować się na forum, żeby widzieć dział "Przez płot/na skróty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi