kubus2905 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 witam mam kilka pytan odnsnie kawy kmx 125 z 97 r 1 w tygodniiu poskladm ją na nowym kutym tloku i szlifie cyl jak ją traktowac na poczatku aby nie zjechac2 ile km musze ją docierac 3 jak juz dotre to wiece gdze one są zablokowane moja idze 120 i krei sie do 10 ty kolega ma taką samą starsza idze 135 i do 12 kreci sie 3 i jeszcze mam bardzo mieki amor z tylu wylał sie z niego olej jak go naprawic i ile to moze kosztowac z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 jak masz kuty tlok pokryty teflonem to 400-500 km starczy spokojnie.jezdzij po prostu powoli uwazaj na temperature niejezdzij stalym gazem.czasami wkrec na obroty tak po 100km.Blokada jest na tlumiku.a amor na smietnik i kup nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a ile moze kosztowac taki amor i gdze kupic nowy ? w ktorym miejscu jest ta blokada w koncowce czy w komoze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi