lizardking Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mam pytanie do użytkowników motocykli. W moim gpz 500S 96 rok. zauważyłem luz pomiedzy pistą tylnego koła a mocowaniem tylnej zębatki. Domyślam się że występują tam jakieś gumowe wkłady. Chciałbym dowiedzieć się czy luz w tym miejscu jest normalny a jeśli nie to czy jakieś istniejące tam wkłady można zakupić jako część zamienną czy wymienia się to razem z kołem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 możesz to kupić jako osobną część . koszt nowego to ok 250 -300 zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) zgadza sie nowe kosztują :bigrazz: ja załatwiłem ten problem wkładając pod każda gume kawałek blaszki aluminiowej.Jak do tej pory zrobiłem z tymi blaszkami 4 tys i jest ok. :biggrin: Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez kawon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mam pytanie do użytkowników motocykli. W moim gpz 500S 96 rok. zauważyłem luz pomiedzy pistą tylnego koła a mocowaniem tylnej zębatki. Domyślam się że występują tam jakieś gumowe wkłady. Chciałbym dowiedzieć się czy luz w tym miejscu jest normalny a jeśli nie to czy jakieś istniejące tam wkłady można zakupić jako część zamienną czy wymienia się to razem z kołem ? Maly luz jest niegrozny w tym miejscu, guma zebatki to amortyzuje ale jak kazdy luz jesli juz istnieje ma tendencje do poglebiania sie. Elementy te dostepne sa jako czesci zamienne. Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi