bazyl Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Hi :crossy: Pomocy Mam problem z Mito 125 z 2006 wszystko dzialalo swietnie, tylko skonczyl sie akumulator i pare razy ruszalem z popychu, pewnego razu jechalem i po prostu zdechla probowalem na pych i nic mocno zalewa swiece. Wymienilem akumulator i nawet nie kreci a akumulator na pewno dziala sprawdzalem. Nie moge znalesc bezpiecznika od rozrusznika (zazwyczaj 30A) slyszalem ze mito nie ma ma tylko jakas diode led Jesli ktos ma pomysly co to moze byc dzieki bardzoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jest Iskra??Widze ze jestes z wroclawia.moge do niej zajrzec na real.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 moze sie kompresaskonczyła albo nie ma iskry a prubuje odpalic jak ją pchasz czy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Aktualnie nie pali z popychu iskra jest akumulator tez dziala ale nie kreci rozrusznikiem, nie powinien sie spalic przez odpalanie na popych ale nie wiem jak to sprawdzic, moze sie kompresaskonczyła albo nie ma iskry a prubuje odpalic jak ją pchasz czy nic Prubuje odpalic ale zalewa swiece i nic z tego, sory za brak podstawowej wiedzy ale co to kompresa? Jest Iskra??Widze ze jestes z wroclawia.moge do niej zajrzec na real.pzdr Dzieki ale nie jestem teraz we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Kompresja to cisnienie w cylindrze.Rozumiem ze ci rozrucznik niekreci.tam do neigo ida 2 kable lec po nich moze gdzies sie przerwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi