Skocz do zawartości

Sieraków 2007 zlot

marcin86
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W internecie znalazłem tylko tyle informacji:

" Powiat Międzychodzki-aktualnosci :31 sierpnia i 1 września - zlot motocyklowy i koncerty nad jez. Jaroszewskim (m.in."Dżem") Chrzypsko Wielkie: .... Urząd Gminy Sieraków." i w radiu słyszałem, że jeszcze ma być LOMBARD

Może ktoś wie coś więcej ?

Pozdrawiam,

Marcin

waldas7 napisał:

Jak dowiesz sie więcej co i jak o której godzinie to pisz chętnie przyjadę w strony swej młodości :icon_evil:

Już mam więcej wiadomości:

31.08 - otwarcie parkingu strzeżonego dla motocyklistów

01.09 - parada, wieczorem konsery : "DŻEM" i "LOMBARD"

Na jakiejś stronie wyczytałem że zadeklarowało przyjazd 11 zagranicznych klubów motocyklowych (nie mogę poszukać linka). Jutro prawdopodobnie będe w Sierakowie to zrobie zdjęcie plakatu i umieszce na forum. Po poprzednich koncertach "Dżemu" w Sierakowie mogę zapenić, że będzie MEGA duża frekwencja.

Joe napisał:

ja się wybieram

Wybierz się do Złocieńca. Jedzie od nas spora ekipa.

marcin86 napisał:

Już mam więcej wiadomości:

31.08 - otwarcie parkingu strzeżonego dla motocyklistów

01.09 - parada, wieczorem konsery : "DŻEM" i "LOMBARD"

Na jakiejś stronie wyczytałem że zadeklarowało przyjazd 11 zagranicznych klubów motocyklowych (nie mogę poszukać linka).

Przypuszczam, że nie 11 klubów, tylko 11 motocyklistów zapewne z Bractwa Motocyklistów na Obczyźnie ( Prezes chyba jest nadal w Polsce).

Byłem 2 lata temu. Jak dla mnie bez rewelacji. Dżem owszem był ale grali z godzinnym opóźnieneim w małej knajpie której nazwy juz nie pamiętam. Nawet nie przeprosili za opóźnienei - kpina. Tak więc coś tam było słychac ale widzieć nie bardzo. Jedynie fajne jeziorko i tyle.

Może w tym roku będzie lepiej ale na pewno nie jadę.

Maciek PO napisał:

Byłem 2 lata temu. Jak dla mnie bez rewelacji. Dżem owszem był ale grali z godzinnym opóźnieneim w małej knajpie której nazwy juz nie pamiętam. Nawet nie przeprosili za opóźnienei - kpina. Tak więc coś tam było słychac ale widzieć nie bardzo. Jedynie fajne jeziorko i tyle.

Może w tym roku będzie lepiej ale na pewno nie jadę.

Knajpa nazywa się "Słoneczna", zloty były dwa - we wrześniu 2005 i w kwietniu 2006, na żadnym z nich nie grał "Dżem", więc chyba mylisz imprezy. Zloty były super, bo super klimat stworzyli uczestnicy (głównie ekipa "Szkieleta").

W tym roku niestety pokrywa się ze Złocieńcem.

P.S. Dwa lata temu na zlocie grał m.in. zespół Sebastiana Riedla "Cree".

Misiek 63 napisał:

Wybierz się do Złocieńca. Jedzie od nas spora ekipa.

Przypuszczam, że nie 11 klubów, tylko 11 motocyklistów zapewne z Bractwa Motocyklistów na Obczyźnie ( Prezes chyba jest nadal w Polsce).

To chyba jednak nie Bractwo Motocyklistów na Obczyźnie. Prezes już wyjechał, a reszta Bractwa nie dawała znać, że przyjeżdżają.

Impreza ta ma się odbywać w innym miejscu(po drugiej stronie ulicy) co jest dużo rozsądniejszym rozwiązaniem z uwagi na dużo większą przestrzeń. W poprzednich latach Dżem grał ale to chyba nie było połączone z żadnym zlotem. Szkoda tylko, że obie imprezy się pokrywają.

BTW Zdjęcia plakatu nie bedzie, w niedziele nie dotarliśmy do sierakowa w związku z przedawkowaniem %.

waldas7 napisał:

Temat zlotu w Sierakowi coś ucichł. Może ktoś coś jednak powiewięcej co i o której. Najbardziej interesuje mnie sobota o której zbiórka i parada. Bedę wdzięczny za jakieś info :icon_mrgreen:

Namiary organizatora:

Restauracja Motel SŁONECZNA

ul. Poznańska 28, 64-410 Sieraków

tel./fax /061/ 29 52 671, 29 52 638

kom. 605 358 440

Cytat
na żadnym z nich nie grał "Dżem", więc chyba mylisz imprezy

No Dżemu się nie da pomylić z innym zespołem...

To było spotkanie z Policją po słynnym wypadku na ul. Mieszka w P-niu.

Możliwe że pomyliłem ale knajpa się zgadza.

Pozdr.

marcin86 napisał:

W internecie znalazłem tylko tyle informacji:

" Powiat Międzychodzki-aktualnosci :31 sierpnia i 1 września - zlot motocyklowy i koncerty nad jez. Jaroszewskim (m.in."Dżem") Chrzypsko Wielkie: .... Urząd Gminy Sieraków." i w radiu słyszałem, że jeszcze ma być LOMBARD

Może ktoś wie coś więcej ?

Pozdrawiam,

Marcin

a więc w sobotę o 18:30 zaczynają się koncerty Dżem i Lombard widziałem plakat na stacji w mojej mieścinie był też podany adres strony głównej dżemu ... pewnie tam coś też jest napisane :rolleyes:

pozdr

Pablo-Kamikaze