michal_dh Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Wysylaj to do Ostrołeki do Elseriwsu tak ja Ci Adam powiedzial oni Ci to fachowo zrobia jestem z nich zadowolony bo sam u nich robilem :clap: wszystko ladnie i w miare szybko mi zrobili ;) A no i takim gadaniem na forum iskry nie znajdziesz NA PEWNO :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ale nie mozna sie do niech dodzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 na wpisz w allegro dt tzr tdr czesci cos powinienes znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ej skoro kupiles w salonie modul i dalej nie chodzi no to logika ze to nie przez modul :icon_exclaim: bo raczej by Ci zje*** modulu nie sprzedawali :PP no chyba ze sie myle ;P :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 mylisz sie bo ja nie kupywalem modulu z salonu......a na allegro nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 mylisz sie bo ja nie kupywalem modulu z salonu......a na allegro nie ma !Poszukaj kogos z Twojej okolicy zeby mial DT i wloz swoj modul do jego motoru (NIGDY NA ODWROT!!) i wtedy zobacz.Nie mozesz jechac do salonu zeby Ci kompleksowo sprawdzili elektryke? Mnie kiedys w salonie za darmoche zrobili takie cos :biggrin: (no ale okazalo sie ze silnik przerywal dlatego ze dostawala sie woda do cylindra a nie dlatego ze padla elektryka :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ale ja wiem ze modul popsuty bo elektryk mowil ze z niego nie wychodzi prad i po prostu potrzebuje namiar na kogos kto ma taki sam modul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 jesli kupie modul do 80km/h to ciezko bedzie ta blokade usunac??? sory za post pod postem ale nikt nic nie pisal a nie chcialem nowego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi