SuperCube Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam,moja linka gazu (XJ600s '92 nr kat 4BP-26302-00) kończy swój żywot i coby nie czekać aż e-sklep łaskawie mi takową wyśle, a kurier z wielkim trudem dostarczy :lapad: to chciałbym osobiście udać się do sklepu i takową nabyć. Jestem z Sieradza i Łódź jest chyba najbliższym miejscem gdzie w takie dobro mogę się zaopatrzyć.Będę ogromnie wdzięczny za wszelkie namiary (najlepiej ulica + nr tel)pozdrawiamSC Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez SuperCube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born-to-be-wild Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 w pabianicach na konstantynowskiej 17 (odchodzi od przelotówki sieradz - łódź) Tel.: 0 604 138 991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 hjkana zawiszy był gość co dorabia linki międz franciszaniską a łagiewnickąpozdro przenieśony na brzezińską na wiadukcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi