B@ca Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nom jest dokładnie tak jak piszesz. W zimne dni ręce troche marzną, bo te rekawice nie mają zadnego ocieplenia, z drugiej strony w ciepłe dni reka sie zawsze troche spoci bo są one całe wykonane ze skóry, nie ma tam zadnej przewiewnej siateczki. Mi akurat to zupełnie nie przeszkadza, a rękawice mam ubrane zawsze gdy tylko wsiadam na motocykl. pozdro .. bylem dzisiaj w salonie yamaszki w krakowie. Przymierzalem i konsultowalem rekawiczki .. no i tak Model Sp2 to okjazuje sie model ani na zime ani na niskie temperatury ani na gorące lato .. sa to rekawice na sportowe .. torowe .. --- czli w lato reka bedzie sie pocic bo nie ma wywietrzników, a na niskie temperatury to też nie bardzo bo nie ma wyściółki .. no i tak panowie w salonie poradzili na niskie temperatury rekawice Apex a wysokie temp typowy model na lato.. Ale powiem szczeże że SP2 super leżą na ręce. - wykonanie i wygladz pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja mam juz druga pare smx 2 i nie mam do nich zadnych zastrzezen. mega wygodne. ktos napisal ze zimne. nie do konca. jak trzymasz reke na manetce to nic nie przewiewa dopiero jak rozlozysz palce na boki to jest super wentyl :flesje: jedyna wada to zywotnosc. ostatnie rozwalily sie po 2 sezonach. 20kkm ale wybacze im za to jak sie w nich smiga. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi