Brylu 1989 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 witam serdecznie w moim pierwszym temacie i na tym serdecznym początku od razu prosze o pomoc,a mianowicie potrezbuje wszelkich informacji na temat motocykla który zakupiłem jakieś dwa tygodnie temu, jest to Gilera coguar 125 wiem że do tych motorów były wstawiane silniki Hondy,motor z rocznika 1999 czyli niestary jak na mój gust wypowiedzcie sie na temat mojrj nowej włoskiej pani dzięki za wszystkie posty pozdr :icon_biggrin: Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 czterosów o małej poj. pewnie bardzo mało pali? ja miałem virago 125 i paliła mi 1,5 litra- zdziwienie wielkie (jazda za darmo:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 no mi gość mówił że ona pali około 3 litrów....-chyba przy pełnym gazie na polnej!! ja wlałem zaledwie ponad 1,5l to jeździłem i jeździłem myslałem że ktos mi dolewa bo przed nia miałem Yamahe RD to teraz mi trudno uwierzyć że Gilera tak mało pali bo ja odkręcam do końca Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi