nufry Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 już rok minął,to może na ten coś zaplanujemy ? ; ) a weźmiesz mnie jako "plecak"? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 już rok minął,to może na ten coś zaplanujemy ? ; ) Za szybki masz motocykl,ja bym nie nadążył :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal1968 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witajcie,kto z naszych okolic wybiera się do Częstochowy w niedzielę 18.04 ? Ja mam zamiar startować o 5tej rano :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Może jest ktoś chętny na jakąś niedzielna przejażdzke,w jakies fajne miejsce, z przystankiem na jakies jadło?? u mnie w gre wchodzi jedynie niedziela i to nie każda (zjazdy na uczelni). Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Wójek Cytuj Motocykl jak wódka poniżej pół litra nie opłaca się kupować.www.mypanb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Może i ja się ujawnię :) Jestem z okolic Siedlec i Węgrowa. Obecnie moja przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna i stoję przed zakupem, tak na dobry początek MZ ETZ 250, więc jak na razie nie mam się co porywać na latanie z Wami :D Ale w przyszłym sezonie może po opanowaniu motocykla i zdaniu A ogarnę coś lepszego i dołączę. Na gryf party postaram się być, mam 20 km do Liwa, więc jest to bardzo prawdopodobne;) Pozdrawiam i do zobaczenia miejmy nadzieję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazgord Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, może jutro 25 kwietnia na małe przejazdy po i za Siedlce można się zebrać. Nie był by to chyba zły pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, może jutro 25 kwietnia na małe przejazdy po i za Siedlce można się zebrać. Nie był by to chyba zły pomysł :) Cześć, ja mógłbym się pisać. Mam jeszcze po dzisiejszym zlocie w Leśnej prawie cały bak, to 200km możemy jutro gdzieś śmignąć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jeśli ktoś zabierze mnie jako plecak, to ja bardzo chętnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jeśli ktoś zabierze mnie jako plecak, to ja bardzo chętnie :biggrin: O której podjechać? :crossy: :icon_twisted: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Z Łukowa do Wgw jest kawał drogi. Jechać tak daleko w ciemno to duże ryzyko :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu :P Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Być może ;) Ale mama nie pozwala mi zadawać się z nieznajomymi... :biggrin: Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez landrynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, może jutro 25 kwietnia na małe przejazdy po i za Siedlce można się zebrać. Nie był by to chyba zły pomysł :) Widzę, że nic z tematem się nie ruszyło. Ja zaproponuje wypad do Broku. Wtedy akurat można przez Węgrów zahaczyć i Koleżankę Kolega Virażką mógłby wziąć, oczywiście po krótkiej rozmowie z Jej mamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynka Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wiecie co.. Ja mogę sobie na Was popatrzeć i pomachać jak będziecie w Wgw. Nie mam jeszcze odpowiedniego wyposażenia żeby jeździć motocyklem, więc z dłuższej wyprawy raczej nici. Ale chętnie się z Wami spotkam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Będzie mi Cię miło poznać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi