IronAngel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dobra pończocha i do przodu:) Shit, ja bym chętnie podjechał ale mój pas napędowy nie sprostał wymaganiom i wystrzelił po odkręceniu manetki. Czekam na wzmocniony za wielkiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 zamontowany nowy pas ;) można upalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wybiera się ktos jutro na lotnisko do Białej Podlaskiej? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierak Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Siema Fajnie że jest forum, chętnie pojeżdżę w grupie :) oczywiście jak zima kiedyś odpuści Preferuje odpowiedzialny styl jazdy pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2013 przez kierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Oczywiście jak my wszyscy, spokojna jazda to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIEK93313 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Siema jestem z Łosic i jeżdżę XJ 600 S.Zakończyliście sezon już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Tenere Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Kto chętny na wyprawe na południe Europy po 13 lipca (ok. 4 tys km) trasa do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierak Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 O kurcze 2 lata minęło ja z er5 przesiadłem się na zr7 i dalej sam śmigam, ktoś chętny się podłączyć na wyjazd co niedzielny tak w okolice siedlec żeby jeszcze wrócić troche dzieci pobawić to proszę maila [email protected] ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi