amrof4i Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wczoraj była trasa Siedlce-Wodynie-Seroczyn-Mińska mazowiecki-Siedlce,to dzisiaj bym leciał SIEDLCE-MOKOBODY-WĘGRÓW-KAŁUSZYN-SIEDLCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Może być:] Wczoraj była trasa Siedlce-Wodynie-Seroczyn-Mińska mazowiecki-Siedlce,to dzisiaj bym leciał SIEDLCE-MOKOBODY-WĘGRÓW-KAŁUSZYN-SIEDLCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amrof4i Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 A miałbys jeszcze kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To 12:15 orlen iganie Może być:] Chyba nie, nie chce mi się dzwonić To 12:15 orlen iganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amrof4i Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ok,12.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzial Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wiem, że nie ma temat, ale wiecie juz ktoś, coś o rozpoczęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Prawdopodobnie 21.4.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfikator Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Krzysiek ale jesteś oszczędny w słowach .....III Siedlecka Inauguracja Sezonu Motocyklowego planowana jest na 21 kwietnia. Tym razem początek około godziny 12.00- 13.00 Msza -Parada przez miasto- Spotkanie plenerowe na Stanicy nad zalewem.To tak naprawdę w telegraficznym skrócie więcej info już niedługo na plakatach oraz stronie www.fmb-siedlce.plBiorąc pod uwagę, iż Polski Kongres Klubów Motocyklowych tego dnia organizuje akcję MotoSerce organizatorzy będą zachęcali wszystkich motocyklistów i sympatyków aby tego dnia przed Inauguracją oddali krew .... Edytowane 20 Marca 2012 przez Pacyfikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 oszczędny...był czas przywyknąć przecie, btw napisz sprostowanie, bo do wtorku impreza się nie przeciągnie:) Krzysiek ale jesteś oszczędny w słowach .....III Siedlecka Inauguracja Sezonu Motocyklowego planowana jest na 24 kwietnia. Tym razem początek około godziny 12.00- 13.00 Msza -Parada przez miasto- Spotkanie plenerowe na Stanicy nad zalewem.To tak naprawdę w telegraficznym skrócie więcej info już niedługo na plakatach oraz stronie www.fmb-siedlce.plBiorąc pod uwagę, iż Polski Kongres Klubów Motocyklowych tego dnia organizuje akcję MotoSerce organizatorzy będą zachęcali wszystkich motocyklistów i sympatyków aby tego dnia przed Inauguracją oddali krew .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfikator Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Juz mi sie mylą te daty wszystkie jedna impreza 24 druga 21 mętlik w głowie mam od tych dat ..... ale spox dzieki za czujność Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W pełni oficjalnie http://fmb-siedlce.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=42&Itemid=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 http://honda.pl/pl/motocykle/fun&safety.html Zbieramy się i jedziemy, ktoś chętny??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuNo97 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam, Ja jestem z Łosic czyli okolice siedlec, październik- czerwiec spedzam w wieszości w wawie. Pozdro i czekam na rozwinięcie fora :D OOoo... nareszcie ktoś z moich okolic ;)Moim zdaniem pomysł z tym tematem jest git :D tagrze się dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 hey, jutro 6.6.2012 o 16:00 w Przedszkolu nr 3 na ul.Batorego jest organizowany Dzien Dziecka. Motocyklisci dostali zaproszenie. Wiec tak z godzinke bysmy tam pobyli i powozili dzieciaki. Zbieram chetnych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Shit, ja bym chętnie podjechał ale mój pas napędowy nie sprostał wymaganiom i wystrzelił po odkręceniu manetki. Czekam na wzmocniony za wielkiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi