Baaaca Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wiecie gdzie można kupić tanio nowe oponki w okolicach siedlec? Ja biorę od kumpla z Sokołowa, który lata (chyba w Stocksportach?) i ma tego w pytę i w dobrych cenach. Co prawda potorowe, ale w naprawdę świetnym stanie, nie mam powodów do narzekań. Wymontuje-założy-wyważy-zamontuje-full serwis. Jak jestes zainteresowany pisz mi PW, podam namiary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Może i u nas by jakąś ekipę zmontować i na gokartach poszaleć. Bo zima a jeździć się chce:/ Wie ktoś czy w Sokołowie są jeszcze czynne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jechać do sokołowa. opony po torowe no to nie wiem. Wolał bym sportowo-turystyczne Mają lepszą przyczepność na mokrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Ja na Dunlopach Qualifierach śmigam i nawet przebieg da się dobry osiągnąć. Tył mi wytrzymał 20k. - na powrocie z Chorwacji się skońcował:) Edytowane 28 Stycznia 2012 przez IronAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfikator Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Nie wiem co to jest tanio ? czy tanio to jakies tam Avovy za 600 zł kpl. ??? ale na takich oponach nawet nie myśl o jeździe w deszczu bo może sz się baaaardzo zdziwić....... Dokładnie rok temu stałem przed takim samym dylematem co Ty i postanowiłem do ceny badziewnych opon dorzucić jeszcze 300 zł i kupic cos naprawdę porządnego. Kupiłem na allegro :) kpl. Michelin Pilot Power za 940 zł razem z przesyłka. Pytałem o ten sam model w Siedlcach to krzyczeli po 1300 zł za kpl. Opony zajebiste naprawdę kleja sie do asfaltu jak szalone do tego 3 składnikowe wiec nie trzeba tak "dogrzewac" krawędzi. Mimo wszystko po walnięciu traski Polska-Chorwacja-Polska trochę środka mi zginęło :sad:. Za to wiem że na deszu te opony sprawują sie rewelacyjnie przeleciałem niemal całe Węgry w deszczu, a kolega IronAngel zadbał żeby to była dosyc szybka jazda jak na warunki deszczowe he he he :laugh:Pozdro Edytowane 9 Lutego 2012 przez Pacyfikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Hertman Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam. Jak temat jeszcze żyje to ja również jestem z Siedlec i chętnie się dołączę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witamy Eryku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Czy ktoś już ma jakieś pomysły na rozpoczęcie sezonu?? Jakaś dobra zajawka może?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 To co, dziś dobra pogoda na wyciagniecie sprzetow, sezon czas zaczac:) Moze jakas ustawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 ja już dzisiaj przegoniłem mojego Warriora, gęba mi się cieszy bo już nie mogłem wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Mi też happy, ale na poczatki kapcia zlapalem, oczywiscie na siedleckich ulicach, p...ony gwóźdź... ja już dzisiaj przegoniłem mojego Warriora, gęba mi się cieszy bo już nie mogłem wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Hertman Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam i mam pytanie. Potrzebuje takich akcesoriów do mojego suzuki jak: lusterka,kierunkowskazy i parę osłonek... czy w Siedlcach jest jakiś sklep z takimi rzeczami,czy lepiej poszukać w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Zajrzyj do Frytka:) na Bema 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amrof4i Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Proponuję jutro zebrać się o 12.30 +/- 20min na Orlenie w Iganaich kilkoma maszynami i pokazać się na Siedleckich drogach i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dziś w Wwie bazar więc, sporo osób tam:) A jaką traskę proponujesz?? Proponuję jutro zebrać się o 12.30 +/- 20min na Orlenie w Iganaich kilkoma maszynami i pokazać się na Siedleckich drogach i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi