Wróbel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, rany boskie, tyle czasu żyłem w nieświadomości istnienia tego podforum ;)) Jestem z Sokołowa jak widać po lewej, i chętnie dołączę jeśli jeszcze macie jakieś wolne moce przerobowe! ;)) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witamy Kolegę. Zapewnę kiedyś mijaliśmy się na drodze:)Na forum raczej panuje grobowa cisza, choć czasem się ożywia. Rusza z Soko jakaś ekipa na Zlot Gwiaździsty? Witam serdecznie, rany boskie, tyle czasu żyłem w nieświadomości istnienia tego podforum ;)) Jestem z Sokołowa jak widać po lewej, i chętnie dołączę jeśli jeszcze macie jakieś wolne moce przerobowe! ;)) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zlot Gwiaździsty czyli, że Częstochowa? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 tak, po fachowemu nazwałem:P Zlot Gwiaździsty czyli, że Częstochowa? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ;) Z tego co wiem to szykuje się kilkuomotocyklowy skład, może nawet kilkunastu, mnie niestety zabraknie bo mam egzaminy w szkole ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja jestem z okolic Siedlec a dokładnie z Kobylan pod Łosicami Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W związku z wyjazdem na II Zlot Olszchoppera 2011 w Pieczyskach k / Koronowa wszystkich chętnych z Warszawy i okolic informujemy, że zbiórka odbędzie się 29 kwietnia 2011 r. o godz. 06.30 na parkingu przy Torwarze, ul. Łazienkowska. Przewidziany wyjazd całej grupy o godz. 07.15.Trasa przejazdu:Warszawa- Płońsk- Sierpc- Toruń- Bydgoszcz- Koronowo- Pieczyska. Program Zlotu Olszchoopera 29.04.2011 (piątek) * Godz. 12.00 otwieramy bramy ośrodka. Organizatorzy będą w ośrodku od czwartku więc osoby, które z jakichś względów przyjadą wcześniej, bez problemu wjadą na teren. Opłata za wjazd (30 zł od motocykla) u obsługi przy bramie. Blacha dla kierowcy i opaski identyfikacyjne będą wydawane w momencie uiszczenia opłaty, chętni będą mogli od razu kupić blachę dla pasażera lub koszulkę. Motocykl oznakowany opaską należy zostawić na parkingu wskazanym przez obsługę. Seniorzy powyżej 70 lat - wjazd za free. Kierowca i pasażer również otrzymają opaskę identyfikacyjną- najlepiej ją założyć na rękę. * Zajmujemy domki, rozbijamy namioty, integrujemy się . Dla chętnych konkurencje sportowe - słowem majówka na całego :clap: . * Ok godz. 17 do ośrodka przyjadą dzieci z Domu Dziecka w Trzemiętowie wraz z opiekunami. W trakcie zlotu będzie prowadzona zbiórka na sprzęt sportowy do tegoż domu. Pokażmy dobre serducho :clap: i wrzućmy do puszki kilka złotych polskich, a jeśli ktoś nie ma takiego życzenia, to ogromną frajdę może sprawić dzieciakom przejażdżką motocyklem .Mieszkańcy domu dziecka zostają na wieczorne koncerty. * Godz. 18 koncert na plaży - zespół Fragnatic. Chłopaki zostają i grają jeszcze następnego dnia dlatego prosimy nie sprowadzać ich na złą drogę :flesje: /aż tak bardzo.../ * Godz. 20 grają Szulerzy :clap: Ośrodek jest ogrodzony, położony o rzut beretem od plaży. Na piątkowy koncert zapraszamy też mieszkańców Koronowa i okolic i osoby niekoniecznie zmotoryzowane. :icon_biggrin: Dla osób nie zlotowych opłata za wejście na koncert to 5 zł od osoby, płatne obsłudze przy wejściu na plażę. Osoby, które uiściły opłatę otrzymają opaskę identyfikacyjną (osoby bez opaski wracają do domu wpław a woda jeszcze zimna jest oj zimna :icon_biggrin: . 30.04.2011 (sobota) * Wstajemy, wstajemy :icon_twisted: * Godz. 12 ruszamy paradą z ośrodka. Jedziemy przez Samociążek (a tam przez most a zarazem jaz klapowy nad kanałem lateralnym), Bożenkowo, Tryszczyn, Wtelno, Gościeradz i Stopkę aż do Koronowa, gdzie nastąpi oficjalne otwarcie sezonu przez Burmistrza Koronowa. W Koronowie spotykamy się też ponownie z dziećmi z DD. Kilka chwil dla fotoreporterów, po klaksonach i wracamy do ośrodka. * Powrót do ośrodka, gdzie grillujemy, nadal się integrujemy, bierzemy udział w konkurencjach sportowych lub robimy inne "przyjemne" rzeczy np. wcinamy za sponsorowanego pieczonego prosiaka :clap: * Jeśli ktoś nie zdążył lub nie miał okazji zrobić dobrego uczynku w piątek, to ma jeszcze okazję nadrobić zaległości, gdyż dzieciaki zostają w ośrodku tylko do godz. 17. * Godz. 18 zabawę na plaży zaczynamy występem zespołu Fragnatic. * Godz. 20 gra bydgoski zespół Freebirds. * W tzw. "międzyczasie" atrakcja dla zlotowiczów o stalowych nerwach - striptiz :clap: W sobotnim koncercie biorą udział tylko motocykliści/motocyklistki. 01.05.2011 (niedziela) * Reanimacja i leczenie wątroby :icon_evil: * Chętni zostają na dłuuugi weekend. * Ci, którzy mają mniej szczęścia wracają do domu. :icon_twisted: Serdecznie zapraszamy :notworthy: Kontakt :Z-ca Komandora Zlotu Olszchopper- Pieczyska 2011Krzysztof / KITKA / tel. 601-490-254 Ps. informuje wszystkich, że na chwilę obecną nie ma problemu z noclegami :clap: ------------------------------------ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger82 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ale cisza. Czy wszyscy tak ostro jeżdżą i nawet nie mają czasu napisać nic na forum czy wręcz przeciwnie, czekają na zlot Gryfa w Liwie i wtedy będzie wielkie spotkanie FM Subforum dla Siedlec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 wszystko normalnie tutaj zawsze jest cisza, idea dobra mozna sie zebrac przed Liwem i poleciec razem :) Cytuj Motocykl jak wódka poniżej pół litra nie opłaca się kupować.www.mypanb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ale cisza. Czy wszyscy tak ostro jeżdżą i nawet nie mają czasu napisać nic na forum czy wręcz przeciwnie, czekają na zlot Gryfa w Liwie i wtedy będzie wielkie spotkanie FM Subforum dla Siedlec??? Właściciel Kanarka ma rację - cisza jak zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ale z tym spotkaniem i pobalowaniem wspolnie w liwie to nie glupi pomysł Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Spoko jestem za ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Wiecie gdzie można kupić tanio nowe oponki w okolicach siedlec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) W hondzie coś mieli do sprzedania po dobrych cenach, 120/70 i 180/55. Tylko nie wiem jakiej marki. W poprzednim sezonie chłopaki się skrzyknęli i gdzieś kupili większą ilość dla kilku maszyn. Ja sobie na allegro kupuje i jestem happy z nich. Wiecie gdzie można kupić tanio nowe oponki w okolicach siedlec? Edytowane 18 Stycznia 2012 przez IronAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Elmek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi