rafik Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Z okazji przebywania w największym polskim mieście :P , trzeba było zwiedzi trochę okolicy. Wybór padł na trasę widokową nr. 35, która ciągnie się obok Missisipi.Wyjazd piątek 21.00, powrót niedziela 21.00.Długość trasy 1420km. Zachaczylismy o cztery stany : Wisconsin, Minnesota, Iowa, Illinois. Bohaterowie: SV1000, ST1300, http://picasaweb.google.com/marta919/Mississippi Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ...Wybór padł na trasę widokową nr. 35, która ciągnie się obok Missisipi.http://picasaweb.google.com/marta919/Mississippi Czesc,Bez urazy, ale ta fotorelacja do wielkiej dupy sie nadaje :P :P :crossy: . Nie wiem jak innych czytajacych, ale mnie praktycznie nie zacheca do odwiedzenia miesc w ktorych byliscie. A przy okazji moze warto sie zastanowic zanim sie poda link do portfolio, z ktorego ok. 50% ma wartosc tylko dla autora i bliskich znajmoych, 45% nie nadaje sie do ogladania, bo albo nieostre, albo bez sensu (w rodzaju ptaszek po woda, albo "urocze falki", z czeo wynika ile jest wartych poswiecenia uwagi/ Moze warto dokonac ostrej selekcji, zanim taki link sie powiesi, inaczej to brak szacunku dla kolezanek i kolegow z Forum.pzdrJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 bardzo mi przykro jeśli kogoś uraziłem swoimi fotkami, ale wrzuciłem je bez segregacji, po kolei jak leciało. Wiec uwaga na drastyczne sceny :D Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Czesc,Bez urazy, ale ta fotorelacja do wielkiej dupy sie nadaje :) :banghead: :banghead: . Nie wiem jak innych czytajacych, ale mnie praktycznie nie zacheca do odwiedzenia miesc w ktorych byliscie. A przy okazji moze warto sie zastanowic zanim sie poda link do portfolio, z ktorego ok. 50% ma wartosc tylko dla autora i bliskich znajmoych, 45% nie nadaje sie do ogladania, bo albo nieostre, albo bez sensu (w rodzaju ptaszek po woda, albo "urocze falki", z czeo wynika ile jest wartych poswiecenia uwagi/ Moze warto dokonac ostrej selekcji, zanim taki link sie powiesi, inaczej to brak szacunku dla kolezanek i kolegow z Forum.pzdrJac O Jezu Święty :banghead: :banghead: :banghead: - nie podoba się to nikt Ci nie każe oglądać. A zdjęcia jak zdjęcia, są ciekawe i mniej ciekawe, to nie forum na którym swoimi pracami chwalą się zawodowi fotografowie wiec nie wiem po co ta gadka. Ja tam sobie z przyjemnością popatrzyłem :) \pozdrawiam :)PS kolega kontraktor z chicago czy czymś innym się zajmuje /?? ;) Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez moherowy ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dla mnie też było okej. Fajna piknikowa atmosfera. Nie każdy post musi być dziełem sztuki czy etnograficznym opisem wyprawy. Poza tym są miniaturki i nie wszystko trzeba klikać. Ja tam żałuję że tu jest tak mało na forum opisów wypraw i małych i dużych. pozdr. Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 bardzo mi przykro jeśli kogoś uraziłem swoimi fotkami, ale wrzuciłem je bez segregacji, po kolei jak leciało. Wiec uwaga na drastyczne sceny :) Rafik, przepraszam za forme swojego komentarza. Zadzialalem reaktywnie i nieadekwatnie do "wagi zagadnienia". Fakt, ze zdjecia mi nie leza nie uzasadnia takiej reakcji. Dla mnie EOT.pozdrawiamJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jac, wszystko dlatego, bo to są "zdięcia" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi