Mateusz93 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) mam yamahe aerox kiedy nie jest zapalona tylko kluczyk jest przekręcony , nie działa mi klakson i kierunkowskazy a także obrotomierz i starter. Natomiast gdy zapale i jade to działają kierunkowskazy a reszta nadal nie. To chyba nie wina akumulatora bo ładowałem i po załadowaniu nadal nic. Pomóżcie :buttrock: Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Mateusz93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a po przekręceniu kluczyka zapalają się kontrolki ? jeśli nie to sprawdź bezpiecznik przy akumulatorze .Jeśli nie pomorze to musisz kolejne elementy wiązki miernikiem sprawdzić czy w ogóle prąd dochodzi .Ale prędzej stawiam na padnięty akumulator (ile ma V ?) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ok thx chyba padł akumulator. Kontrolki się nie zapalają , a nie wiem ile ma V bo nie mam czym zmierzyć :(ale to chyba akumulator jak tak to napisze później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ok thx chyba padł akumulator. Kontrolki się nie zapalają , a nie wiem ile ma V bo nie mam czym zmierzyć :(ale to chyba akumulator jak tak to napisze później Najprostszy miernik uniwersalny kosztuje 10 zł, tani aku żelowy 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a jednak bezpiecznik przy akumulatorze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi