hubert_afri Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Czepiacie się ... Subaru montuje fabrycznie instalacje LPG. http://www.subaru-ecomatic.de/ A co do montowania LPG w drogich samochodach to np takiego Mercedesa ML można już kupić już za 40 000 PLN a więc za cenę nowego samochodu z dolnej półki. A poza tym policzcie sobie ile wydaje na benzynę ktoś kto bardzo dużo jeździ .. np 50 000 km rocznie przy spalaniu powiedzmy 10 l/100 km. Wtedy stanie się jasne dlaczego ludzie wstawiają LPG. Nawet Ci, którzy na brak kasy nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 daleko szukać nie musze , w bloku nieopodal przyjezdza gość do rodziców fajnym , czarnym Mercem ML`em i też ma w nim LPG , troche nie rozumiem , jeśli mnie stać na ML`a to i raczej na zatankowanie do niego ... Tymbardziej , ze to nie jest stara terenówa używana jako wół roboczy ... PozdroMoze wlasnie dzieki oszczednosci dorobil sie ML'a :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzi69 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jeżeli w niedalekiej przyszłości uda mi się sprawić GT-ka z rocznika 99 to napewno nie zamontuje LPG tylko będę wolał kupić do tego jakieś CC żeby dojeżdżać do pracki. Według mnie nie pasuje gaz do zaturbionych aut. Mam znajomego który kupił sobie 3 lata temu nówkę imprezkę (wolnego ssaka) i zamontował tez gaz i do dziś nie rozumiem go dlaczego to zrobił jeżeli jest właścicielem małego pałacyku w którym organizuje wesela itp. ma w garazu jeszcze Audi S3 i Fabie RS i on szuka oszczędności w taki sposób??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi