Bartosz Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 WITAM,jestem w trakcie poszukiwania spzreta dla siebieostatnio znalazlem calkiem calkiem (jak na zdjeciu) honde xl 600 rocznik 85 czy mozna poprosic o jakis informacje na temat tego motocykla wrazenia z jazdy itd!!WIELKIE DZIEKI 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 witam osatnio sam myślałem o takim sprzęcie, ale raczej pozostaje przy mojej MZ na razie.ale do rzeczy :sprzęt wspaniały dla turystów, endurzystów i takich tam, motocykl mało pali , nie wymaga wielu regulacji , czy jakiś dziwnych kombinacji z obsługą , z tego co się dowiedziałem od forumowicza Sylwka, to tylko wymieniasz olej co 3 tys , i filtr co 6 tys.silnik trwały jak w większosci hond, moc to 46 KM , no i w ogóle... :Phonda ta jest porządną konstrukcją i gdybym miał tyle kasy to też bym szukał włąsńie XL 600 , ale , ciesze się z tego co mam . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 nie wiem na bema nie bylem ja kolesia spotkalem na legii i przysiadalem sie do xt 600 ale cena mnie troche odstraszyla 7500 pozniej na jego stronie znalazlem ta xl rozmawialem z dominikiem szymanskim i ogolnie mi odradzil ze wzgledu na jej wiek i dostepnosc czesci pozniej na allegro znalazlem cos takiego... http://allegro.pl/show_item.php?item=16224481wiem ze jest to zupelnie inny motocykl ale cena jest necaca :P mozliwe ze jest z nia cos nie tak ale to kwestia oblukania rozmawialem z vlaadem i powiedzial ze chyba to nie Night Hawk tylko Custom ale to mozna sprawdzic jak dorwe numery ramy i silnika ogolnie z endurakiem bedzie problem z rozidzicami :P a z soft czoperem juz mniejsza no i jeszcze cena... ale mi sie az tak bardzo nie spieszy wszystko w swoim czasie a co sadzicie o tej drugiej hondce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 tymczasem niestety nie jestem pelnoletni :P takze wszelkie zakupy musze z rodzicami przedyskutowac :? takze mysle ze w weekend sie wybiore i go oblukam a do tego czasu musze przekonac rodzicow:) jest koles z wawy wiec daleko nie mam :lol: bede pewnei informowal o postepach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 http://republika.pl/borntoride/honda.htm kurde patrzac na akumulatory jakie tam sa i lata produkcji wychodzi na to ze nie ma hondy cb 650 z 87 roku 8O i co tu o tym myslec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi