drzewulec Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja również dziękuję za spotkanie i za czekanie :) No co w końcu to akademicki kwadrans ;) Całkiem fajnie grali, tyle że nie doczekałem Ryczących Dwudziestek. A miałem oczekiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Przecie Kate byla a to najlepsiejsza ryczaca dwudziestka :) ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 I od "nas" również podziękowania :D za miłe spotkanko i za zrozumienie dla "ograniczonych możliwości" weterana ;) ... Pozdrawiamy. Paweł i Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 I ja również dotarłem do domu. Niestety ze względu na kolejna awarie prądu także nie doczekaliśmy do Ryczących... ale i tak było bardzo miło. Dzięki i pozdrowienia dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dziękuję wszystkim za przybycie i miłe towarzystwo.Powtórka szant za rok :) ale wczesniej mozemy sami coś zorganizować na plaży bez muzyki.Jeszcze raz wielkie dzięki , a reszta nich żałuje było suuuper :P Do następnego razu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 :buttrock: a kto swiatło zwinoł :D hihihihih :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Prundu zabrakło :) :D Ciemność była? Po prostu zrobiło sie romantycznie. No, no, no :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kate zrobila nastroj a majkela nie bylo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Specjalnie, wiedzma, tak zrobila bo wiedziala ze ani mnie ani braciszka nie bedzie :clap: :icon_question: Wiec nic jej nie grozi i czula sie bezpieczna :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Specjalnie, wiedzma, tak zrobila bo wiedziala ze ani mnie ani braciszka nie bedzie :banghead: :biggrin: Wiec nic jej nie grozi i czula sie bezpieczna :icon_razz: dokłądnie tak było, a całą sytuację ustaliłam wcześniej z zakłasem energetycznym. Był nawet moment, ze wszytskie latarnie pogasły i wtedy było sympatycznie :) hihihi Czy mogę poprosić wszytskich , którzy robili zdjęcia o podesłanie mi ich mailem. Adres podam na Priva tylko napiszcie, że je macie :) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie dałem rady, a szkoda. Byłem z wr0ną na mazurach ;) Może jakieś ognisko skręcimy niedługo ? Majkel, kiedy odwiedzasz stolyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie dałem rady, a szkoda. Byłem z wr0ną na mazurach :banghead:Może jakieś ognisko skręcimy niedługo ? Majkel, kiedy odwiedzasz stolyce?Jak chcesz ognicho to szybko trzeba kombinowac... sierpien sie konczy,bedzie coraz chlodniej i mokro. Poza tym sporo weekendow wrzesniowychzapowiada sie zlotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie dałem rady, a szkoda. Byłem z wr0ną na mazurach :) Może jakieś ognisko skręcimy niedługo ? Majkel, kiedy odwiedzasz stolyce? NO CÓŻ... JEST CZEGO ŻAŁOWAĆ ;)a co do ogniska to może tym razem okolice zalewu?? Może nawet z noclegiem pod namiotami na plaży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Może jakieś ognisko skręcimy niedługo ? Majkel, kiedy odwiedzasz stolyce? W tym roku raczej juz nie ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Też z chęcią rzucił bym okiem na fotki. Hmmm.... ognisko na plaży... to dopiero jest nastrojowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi