crossowiec Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 predator możesz podrzucic link do tematu o cr500, będe go szukał.no RM-Z nie głupi jest ale Suzuki to raczej podziękuje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 no własnie a co z tym kitem ze światłami??tak jak się spodziewałem, każdy chwali co innego :) ale to dobrze poznać jak najwięcej opinii o różnych modelach, koniec końców wezmę CR-ke najpewniej, miałem kiedys Hondę, mój brat ma cruisera Hondy, ja nigdy nie nażekałem i on tak samo a przejeździł na motorze tyle prawie ile ja mam lat :) nie wiem dlaczego zdradziłem Honde dla KTM-a, chociaż nie powiem żeby to był czas stracony, ale KTM wypada z obiegu jak narazie dla mnie, może kiedys sie zdecyduje, ale jak przychodzi do wymiany czegoś to trzymac sie za portfel :P , Honda to Honda, nie ma problemu z dostępnością do części, nie takie drogie jak do KTM :D mocna, odpowiednio zadbana posłuży myślę długi czas, będe celował w rocznik najwcześniej 98, na aluminiowej ramie.apropo czy ktos dokładnie wie od kiedy weszły do CR-ki aluminiowe ramy, i czy od tego momentu zaszły jakieś znaczące zmiany w konstrukcji motocykla czy silnika?Tak jak pisalem wczesniej w 125 alu weszla na 98 rok a na 2000 rok zmienili ja - udoskonalili,bo na tych pierwszych zle sie jezdzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a na co szczególnie zwrócić uwagę kupując CR-ke? sa jakies typowe szczegóły charakterystyczne dla tego sprezętu na które trzeba zwrócić uwage podczas zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi