Peny Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jeśli ktoś ma jakies pytania odnośnie dojazdu, organizacji i gdzie później wypić piwko i zjeść to zapraszam... mój nr gg 1242921.... chętnie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek69 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam,ja (jezeli pogoda dopisze) wybiore sie raczej na pewno.Czy wiesz gdzie mozna znalezc program imprezy? Jakie samoloty beda braly udzial w pokazach? dzieki P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojof16 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 http://www.airshow.sp.mil.pl/ Tutaj masz główną stronę Air Show-u :) Tam powinien byc program imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tak na internecie są wszystkie informacje dotyczące imprezy... częśc ulic bedzie napewno zamknęta jak co roku io bedzie mozna dojecha autobusami albo z buta... nie wiem jak to jest z motocyklami - czy wpuszczają za szlaban czy nie bo moto mam dopiero od paru miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A moge wiedziec po co zakladac kilka razy ten samtemat w roznych dzialach forum? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi