karolb10 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam, jestem posiadaczem takiego motorka jak Gilera r1 50cc. czy ma ktos z was moze cos takiego jak moj model i czy wie gdzie mozna dostac czesci do gilerki?:) zdjecia sa tu http://bikepics.com/gilera/r1-125/95/pics.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) jak na moje oko to silnik od sendy w tym masz, ? chociaz rozni sie paroma malymi drobiazgami od mojego, jak od sendy to czesci wiadomo skad. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam, jestem posiadaczem takiego motorka jak Gilera r1 50cc. czy ma ktos z was moze cos takiego jak moj model i czy wie gdzie mozna dostac czesci do gilerki?:P zdjecia sa tu http://bikepics.com/gilera/r1-125/95/pics.asp To silnik stosowany w Gilerze 503, RC - Minarelli AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 nie sadze ze to minarelli. bo jest na podzespolach KTM`a (sprzeglo, cylinder, dozownik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 a chyba Strzalek kiedys cos pisal ze derbi ma silnik na podzespolach ktm czy cos takiego, trzeba poczekac az on cos napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 nie sadze ze to minarelli. bo jest na podzespolach KTM`a (sprzeglo, cylinder, dozownik) Dozownik to na pewno włoski dellorto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsrider Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Fajna gilera :) fajktycznie ma podobny silnik do sendy.. ile KM ma te enduro.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 dokladnie to trudno mi powiedziec ale nie jest najsilniejsza 50-tka;d ostatnio mialem mala krakse i potrzebuje dokupic obrotomierz ale to moze byc chyba problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi