ImperatoR Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam,jestem przekonany, ze w tym gaszczu motocyklistow z kazdego zakatka Polski znajda sie rowniez i Ci z mojego rodzinnego Głogowa i okolic (dolnoslaskie). Widze codziennie latajacych chlopakow (a moze i czesc z nich to dziewczyny, ale kto tam pozna, poki kasku nie zdejmie :icon_twisted: ), warto by bylo sie jakos zebrac, ustalic wspolne miejsce spotkan, moze cotygodniowych lub cos w rodzaju punktu zbiorczego gdzie spotykalibysmy sie na wspolne latanko :P Czekam na odzew - pozdrawiam wszystkich! Ps. Ja ujezdzam ciemno-zieloną Suzi Bandit, czerwono-biały kask, Piastów I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jestem chętny. Wprawdzie w czerwcu wyprowadziłem się do Kotli, ale myślę, że się łapię na ten zasięg ;) Niestety z racji obowiązków do latania zostaje mi tylko niedziela, ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wyprowadziłem się do KotliDolnośląska stolica VW Garbusów :P Też nieraz bywam w Głogowie , ale teraz sprzęt mi padł :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ale teraz sprzęt mi padł :icon_mrgreen: Wyrazy głębokiego i szczerego współczucia. A nawiasem mówić dałbym głowę, że kilka razy widziałem to twoje czerwone plastusiadło w okolicach Sławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Marek nie wykluczam, plącze sie nieraz po okolicy , w okolicach Sławy mam rodzinke wiec też często zaglądam, tylko , ze ja nie widziałem tam nigdy Virówki 750... :crossy: Pozdro Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez RudyXJ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Milo mi Was czytac, juz sie balem ze sie przeliczylem co do obecnosci Glogowian i okolicznych mieszkabcow na forum - ale jak widac - nie zawiedliscie :-) W takim razie, czekamy na wieksza liczbe uczestnikow, ze sprawnym sprzetem :icon_rolleyes: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi