kiler Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Musze zdjąć koło magnesowe i nijak mi to nie idzie tzn odkręciłem już tą śrubę która trzyma całe koło i nie bardzo mam pojęcie jak dalej to ściągać . Tzn czy musi być jakiś specjalny ściągacz czy są na to jakieś "domowe patenty" ???? Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 sciagaczem zejdzie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak sie odkręci śrube która trzyma koło wideać gwinty i miejsce nasciągacz tylko moga być problemy że znalezieniem takiego. MOzna jeszcze spróbować ze ściągaczem np: do łożysk z wałków jednak jest to ryzykowne bo mozna uszkodzic magneto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Musze zdjąć koło magnesowe i nijak mi to nie idzie tzn odkręciłem już tą śrubę która trzyma całe koło i nie bardzo mam pojęcie jak dalej to ściągać . Tzn czy musi być jakiś specjalny ściągacz czy są na to jakieś "domowe patenty" ???? A może tak użyć wyszukiwarki? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=68323&hl= pzdryah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 dzięki używałem szukajki ale wpisywałem " koło magnesowe " a nie zamachowe (no taka fraza nie przyszła mi do głowy :biggrin: ) jeszcze raz dzięki wieczorem ide sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi