kawka21 Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Witam Napotkałem w moim skuterze nastepujacy problem... a mianowicie nie mam swiatła mijania !!(jak wlacze swiatła - licznik podswietla , rejestracje tez , ponadto zarowke wlozylem nowa !! - juz sprawdzone)gdzie szukac przyczyny ( zarowka zawiera swiatło mijania jak i drogowe ) Drogowe (długie sa) Druga rzecz to mam problemy z odpalaniem jak postoi np z 2 dni(przebieg ok 40 tys ) silnik 2T - kopresja jeszcze dobra - jak zdejme filtr powietrza odpala lepiej ale i tak bardzo czesto uzywam "moto start" ( samozaplon) sikam do wlotu powietrza wtedy pali bez problemu nie mam pojecia co z tym zrobic ?? trzecia spawa jak sie rozgrzeje traci na obrotach (jak dojade do swiatel gasnie)- kruciec ssacy cały - podkrecam obroty srobka (pomaga na 1 przejazd)- podciagniecie linki gazu tez nic nie daje Z gory dzieki za cenne poradyKawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcpol Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Witam Napotkałem w moim skuterze nastepujacy problem... a mianowicie nie mam swiatła mijania !!(jak wlacze swiatła - licznik podswietla , rejestracje tez , ponadto zarowke wlozylem nowa !! - juz sprawdzone)gdzie szukac przyczyny ( zarowka zawiera swiatło mijania jak i drogowe ) Drogowe (długie sa)Druga rzecz to mam problemy z odpalaniem jak postoi np z 2 dni(przebieg ok 40 tys ) silnik 2T - kopresja jeszcze dobra - jak zdejme filtr powietrza odpala lepiej ale i tak bardzo czesto uzywam "moto start" ( samozaplon) sikam do wlotu powietrza wtedy pali bez problemu nie mam pojecia co z tym zrobic ?? trzecia spawa jak sie rozgrzeje traci na obrotach (jak dojade do swiatel gasnie)- kruciec ssacy cały - podkrecam obroty srobka (pomaga na 1 przejazd)- podciagniecie linki gazu tez nic nie daje Z gory dzieki za cenne poradyKawka 1. Miernik w rękę i do dzieła 2, 3 Ssanie działa? Spróbuj regulować gaźnik, wyczyść go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts