Ynciol Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 I co jak sie udała imprezka ? Kurde ja całkeim zapomniałem... Manka i co działo się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 SKORO dziś niedziela !! i słoneczko przygrzewa ... może mały wypad gdzieś razem z ekipą Rybnicką ?? Halo!?? co wy na to ?? :crossy: :crossy: :crossy: :) :flesje: ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 SKORO dziś niedziela !! i słoneczko przygrzewa ... może mały wypad gdzieś razem z ekipą Rybnicką ?? Halo!?? co wy na to ?? :icon_mrgreen: :icon_eek: ;) :notworthy: :icon_twisted: ???? no widzisz palo, za malo glosno piszesz ;)a ja sie walesalem bez celu, podnoszac srednia przelotowa ( co sie bardzooo rzadko zdarza :) ) Wogule ostatnio slabo WAS slychac , o sotkaniach wyjazdqch itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wogule ostatnio slabo WAS slychac , o sotkaniach wyjazdqch itp :P kurde to dziwne bo ja Cię nawet często widuje przejazdem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 kurde to dziwne bo ja Cię nawet często widuje przejazdem :icon_mrgreen:Ty palo ruska kaj mie widujesz???? musze chyba na urlop odpoczac bo kiedys mnie pierdyknie i tez tego nie zauwaze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ty palo ruska kaj mie widujesz???? musze chyba na urlop odpoczac bo kiedys mnie pierdyknie i tez tego nie zauwaze :D hehehhe jak to kaj :icon_evil: albo na Trasie ... bo jedziesz tak turystycznie i dostojnie że od razu wiem że to Ty :D albo w Rybniku gdzieś tam Twój motong się poniewiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ... bo jedziesz tak ... dostojnie że od razu wiem że to Ty :) i prosze jeden co docenil staruszka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 i prosze jeden co docenil staruszka :icon_rolleyes: Bronx nie pitol tylko na Rybola przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 spokojnie sie zobaczy jak bedzie z czasem. Jak bedzie to zawitam zobaczyc zje*ane mordy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi