Browar Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witka!! Tak mnie naszło z nudów w pracy ... może byli by chętni żeby gdzieś sobie krajoznawczą traske zrobić w najbliższy weekend tj. 11-12 sierpnia ?? Każda propozycja dobra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudza Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witka!! Tak mnie naszło z nudów w pracy ... może byli by chętni żeby gdzieś sobie krajoznawczą traske zrobić w najbliższy weekend tj. 11-12 sierpnia ?? Każda propozycja dobra :P Ja prawdopodobnie jadę na zlot do Vendryne w Czechach. Zresztą kilka osób z Rybnika jedzie. Sam szczegółów jeszcze nie znam, ale jak jestes zaintersowany to pisz do mnie to sie ugadamy:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja prawdopodobnie jadę na zlot do Vendryne w Czechach. Zresztą kilka osób z Rybnika jedzie. Sam szczegółów jeszcze nie znam, ale jak jestes zaintersowany to pisz do mnie to sie ugadamy:)pzdr A o której w sobote wyjeżdżacie ?? Dziś jadę do Węgierskiej Górki ... i bede jutro na chacie coś kolo 12-13 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudza Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A o której w sobote wyjeżdżacie ?? Ja wyjezdzam jeszcze dzis okolo 17. W sobote jedzie tez sporo ludzi. Szczegóły znajdziesz na forum śląskich motocyklistów.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Własnie znajomy lekarz zwrócił sie do mnie z prośba zwołania motocyklistów na festynik który organizuja lekarze i beda tam dzieciaczki. Ma byc ok 50 istotek :wink: no i przewidziane jest płyniecie stateczkiem, koniki,samoloty, ale najwieksza mysle atrakcja dla dzieci beda własnie motocykle. Impreza ma sie odbyc 9.09 czyli niedziela Rybnik-StodołyKazdy dostanie poczestunek z ramach podziekowania :notworthy: A zjawic sie mamy tak ok 15- 16.30 i powozic tam dzieciaczki. Co o tym sadzicie? Kto sie pisze zeby powozic dzieciaki? Chciałbym w miare szybko wiedziec bo musze mniejwiecej wiedziec ile jedzenia dla was przyszykowac. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Własnie znajomy lekarz zwrócił sie do mnie z prośba zwołania motocyklistów na festynik który organizuja lekarze i beda tam dzieciaczki. Ma byc ok 50 istotek :crossy: no i przewidziane jest płyniecie stateczkiem, koniki,samoloty, ale najwieksza mysle atrakcja dla dzieci beda własnie motocykle. Impreza ma sie odbyc 9.09 czyli niedziela Rybnik-StodołyKazdy dostanie poczestunek z ramach podziekowania :icon_twisted: A zjawic sie mamy tak ok 15- 16.30 i powozic tam dzieciaczki. Co o tym sadzicie? Kto sie pisze zeby powozic dzieciaki? Chciałbym w miare szybko wiedziec bo musze mniejwiecej wiedziec ile jedzenia dla was przyszykowac. :icon_mrgreen:no moze wpadne zalezy od pogody jestem nowy więc jeszcze nie jestem taki twardy ale sie postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Impreza ma sie odbyc 9.09 czyli niedziela Rybnik-StodołyKazdy dostanie poczestunek z ramach podziekowania :crossy: A zjawic sie mamy tak ok 15- 16.30 i powozic tam dzieciaczki. Co o tym sadzicie? Kto sie pisze zeby powozic dzieciaki? Chciałbym w miare szybko wiedziec bo musze mniejwiecej wiedziec ile jedzenia dla was przyszykowac. ;) Jak nie pojadę odwiedzić Oleśki to napewno się zjawię w Stodołach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no moze wpadne zalezy od pogody jestem nowy więc jeszcze nie jestem taki twardy ale sie postaramjezeli odpowiada kingwaj challanger 200 cm to sie pisze jak bedzie pogoda oczywiscie jezeli odpowiada kingwaj challanger 200 cm to sie pisze jak bedzie pogoda oczywiscieapropo kto mi dal taka ksywe ROMECIARZ TO LEKKA PRZESADA PROSZE O ZMIANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jacek o cyzm Ty do siebie i do nas rozmawiasz? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 hhehehehe mnie też to zastanawia ... ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Tak sobie myślę, że Jacek ma na myśli nazwy pod avkami... no wiecie... trzecia mordka, romeciarz, czytacz itp. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Własnie znajomy lekarz zwrócił sie do mnie z prośba zwołania motocyklistów na festynik który organizuja lekarze i beda tam dzieciaczki. Ma byc ok 50 istotek :icon_mrgreen: no i przewidziane jest płyniecie stateczkiem, koniki,samoloty, ale najwieksza mysle atrakcja dla dzieci beda własnie motocykle. Impreza ma sie odbyc 9.09 czyli niedziela Rybnik-StodołyKazdy dostanie poczestunek z ramach podziekowania :D A zjawic sie mamy tak ok 15- 16.30 i powozic tam dzieciaczki. Co o tym sadzicie? Kto sie pisze zeby powozic dzieciaki? Chciałbym w miare szybko wiedziec bo musze mniejwiecej wiedziec ile jedzenia dla was przyszykowac. :P Czy paskudna aura nie będzie powodem odwołania super imprezki dla dzieciaczków?? Bo motongów może być w tym wypadku bardzo mało :(PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 No jaK będzie lało to ja napewno sie nie zjawie .... mam już druty z oponki ... :P .. i raczej do soboty nie przyjadą nowe gumeczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 dobra nie wiem jak pogoda, ale jesli bedzie ok to proponuje plac wolnosci godzina 15, a nastepie ruszy sie na stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 I co jak sie udała imprezka ? Mnie wstrzymała pogoda ale bardziej wymiana okien :D ... ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi