Alex36 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 o ile sie nie myle to jest to szyba z akcesoriow kawasaki oryginalnawiec zapewne u kazdego dealera mozna zamowicJest extra :) ale ja bede potrzebowal do dragstara 1100 :rolleyes: te co widzialem sa przecietne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Bez spamu tutaj prosze !!! :) Przenies sie do "Drag starow" :rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Bez spamu tutaj prosze !!! :spam: Przenies sie do "Drag starow" :clap:Masz racje :banghead: ale ja zabardzo jeszcze sie nie rozeznaje :wink: a pytanie zadalem tutaj azeby ASh to przeczytal :wink: Normalnie kolego poczatkujacy jestem :biggrin: Sorry czy jak tam mowia w Uk- :lalag: ejku Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No problem, mate :icon_razz: Moze jakas wycieczka na sprzetach do Sztokholmu ???Juz jedna forumowiczke tam mamy ( rusty ) wiec i okazyja lepsiejsza bedzie :biggrin: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Hej. Wszystkie odpowiedzi na pytania dotyczące wyjazdu dałem na poniższej dyskusji aby nie burzyć tego wątku.http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=68195&st=100 Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez ASh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja osobiście co prawda nie po "nowego" pojechałem do Zurichu i wróciłem "małe" 1300 km jadąc 17 godzin w róznej pogodzie.Także polecam gorąco polecam :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Moze jakas wycieczka na sprzetach do Sztokholmu ???Juz jedna forumowiczke tam mamy ( rusty ) wiec i okazyja lepsiejsza bedzie ;) ;)A czemu by nie :biggrin: bierz Gonzoss-a i na sztokholm :wink: jak moge odnalezc na forum (Rysty)?Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzoss Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ubezpieczenie robisz online i czekasz dwa-trzy dni.Ja place 170 funtow rocznie.Zobacz do tematu " Angielskie przy piwie ... " bo tam omawiane byly ubezpieczalnie, albo skontaktuj sie z budzikiem. :icon_mrgreen: Do soboty chyba nie dasz rady, aleno do soboty na bank nie wyjdzie.. a co z Budzikiem? moze cos zalatwic czy jak .. wszedzie gdzie jest cos o ubezpieczeniach to Budzik proponuje wyszukiwarke .. i tak caly czas robie .. co najgorsze nie moge teraz znalezc nic ponizej 1000 gbp :eek: .. ale cos musze zakupic w koncu .. nie moge pozwolic zeby tam moto stalo i sie marnowalo Majkel napisales w angielskim przy piwie... "Tez zmienilem ubezpieczalnie dzieki budzikowi i teraz place za Draga full-comp. 89 funtów rocznieUbezpiecza Norwich Union" .. to dlaczemu teraz 170 ? coraz wiecej placisz ? heheMoze jakas wycieczka na sprzetach do Sztokholmu ???Juz jedna forumowiczke tam mamy ( rusty ) wiec i okazyja lepsiejsza bedzie :crossy: :flesje: A czemu by nie ;) bierz Gonzoss-a i na sztokholm :biggrin: jak moge odnalezc na forum (Rysty)?Pozdrawiam :bigrazz:gdzies bym sie wybral .. ale jak teraz zaplace calosc za moto i jeszcze to ubezpieczenie to mnie nie bedzie stac chyba zeby zalac maszyne i posmigac w kolo komina nawet .. chociaz nie .. moge chleba nie kupic ale na paliwko zawsze cos znajde ;) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) gdzies bym sie wybral .. ale jak teraz zaplace calosc za moto i jeszcze to ubezpieczenie to mnie nie bedzie chyba zeby zalac maszyne i posmigac w kolo komina nawet .. chociaz nie .. moge chleba nie kustapic ale na paliwko zawsze cos znajde :buttrock: pozdrawiam.Gonzoss spoko poczekam :biggrin: ja tez jeszcze Draga nie mam :crossy: smigam na lifanku :crossy: a co do ubezpieczalni to osobiscie odradzam Tobie wyszukiwarek-to dno :( ja tez wyszukiwalem i lipa :biggrin: Lepiej podzwon osobiscie tak bynajmniej lepiej funka to w szwecji.ja znalazlem ubezpieczenie za lifana 1937kr a w Insplanet(wyszukiwarka)krzykneli mi 4500kr.Parodia :buttrock: Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 "Tez zmienilem ubezpieczalnie dzieki budzikowi i teraz place za Draga full-comp. 89 funtów rocznieUbezpiecza Norwich Union" .. to dlaczemu teraz 170 ? coraz wiecej placisz ? hehe A bo zmienilem przed pelnym rokiem, dostalem lista ze musze udowodnic ze mam znizki, wiec wrocilem do starego a Oni kazali mi kare zaplacic ze odszedlem i wyszlo 170 rocznie :crossy: Dalem ciala i dlatego place frycowe :banghead: Teraz wiem ze przed uplywem pelnego roku nie wolno zmieniac ubezpieczalni :( :crossy: A budzik podawal adres do wyszukiwarki gdzie wpisujesz dane i Ci wyskakuja najtansze ubezpieczalnie. Nie pamietam, ale to chyba bylo confusion.co.uk ? Jakos tak :eek: ale jak teraz zaplace calosc za moto i jeszcze to ubezpieczenie to mnie nie bedzie stac chyba zeby zalac maszyne i posmigac w kolo komina nawet .. A motra nie bierzesz w kredycie ??? :buttrock: :crossy: Dasz troche wkladu wlasnego a reszta na kredyt. Pewnie ze 150 miesiecznie Ci wyjdzie :buttrock: :clap: I tak samo ubezpieczenie, placisz miesiecznie i jak sprzedasz sprzeta to nic nie tracisz. Biora tylko depozyt za dwa miechy i juz.Ja miesiecznie place 14 funciakow :crossy: jak moge odnalezc na forum (Rysty)?Pozdrawiam :biggrin: rusty !!!! :crossy: Wpisujesz w uzytkownikach i Ci wyszuka taka osobe :clap: :biggrin: A czemu by nie :biggrin: bierz Gonzoss-a i na sztokholm :biggrin: Pewnie w przyszlym roku cos trza bedzie zrobic :crossy: :flesje: I od razu kilka osob by pojechalo :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 rusty !!!! :biggrin: Wpisujesz w uzytkownikach i Ci wyszuka taka osobe :biggrin: :buttrock: Dzieki znalazlem :crossy: Ale niestety Rusty mieszka w Danii :buttrock: Pewnie w przyszlym roku cos trza bedzie zrobic :crossy: :biggrin: I od razu kilka osob by pojechalo :banghead:Swietnie by bylo :biggrin: ladny kraj,dobre drogi :( zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No wiem ze w Danii, ale ..................... to ten sam kontynent :) W sumie blisko :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzoss Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 a ja wlasnie "kupilem" ubezpieczenie na moto :clap: 981 gbp / rok ;) w AA .. najtaniej wyszlo ;]czekam na papiery .. mysle ze do poniedzialku dojda .. to we wtorek smigam po maszynew salonie powiedzieli ze musze im najpierw wyslac oryginal ubezpieczenia to oni go zarejestruja .. ale dzwonilem przed chwila i Pan mi powiedzial ze moge przyjechac z papierami .. wezme sobie motora a oni wszystko zalatwia i przysla poczta .. nie moglem sie doczekac wiec tak wymyslilem zeby bylo jak najszybciej ;) ..mam nadzieje ze zadne dziwne sytuacje z tego nie wynikna :) a jak tam u Was z czasem w tygodniu Panowie? ... jakby co to jade raniusko .. moze gdzies kolo poludnia bede w Londonie .. ale chyba bedziecie pracowac co ?! .. to najwyzej sam sobie podskocze taxą albo jakos.. odbiore moto i bede uciekal ... chyba ze macie chwile wolnego to mozemy sie spotkac i skoczyc do Ace na minutke ... bardzo chcialbym sie z Wami "pokulac" chociaz tą chwile .. a pozniej pojechac do domu. a z drugiej strony nie chce mi sie czekac az do soboty zeby wszyscy mieli wolne Majkel i Koobra dajcie znac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) No wiem ze w Danii, ale ..................... to ten sam kontynent ;) W sumie blisko :crossy:OK! za rok jak przyjedziecie to razem skoczymy do Danii :clap: a ja wlasnie "kupilem" ubezpieczenie na moto :) 981 gbp / rok ;) w AA .. najtaniej wyszlo ;]czekam na papiery .. mysle ze do poniedzialku dojda .. to we wtorek smigam po maszynew salonie powiedzieli ze musze im najpierw wyslac oryginal ubezpieczenia to oni go zarejestruja .. ale dzwonilem przed chwila i Pan mi powiedzial ze moge przyjechac z papierami .. wezme sobie motora a oni wszystko zalatwia i przysla poczta .. nie moglem sie doczekac wiec tak wymyslilem zeby bylo jak najszybciej :clap: ..mam nadzieje ze zadne dziwne sytuacje z tego nie wynikna :cool: Ja Ciebie rozumie :bigrazz: do soboty kupa czasu :biggrin: Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 a ja wlasnie "kupilem" ubezpieczenie na moto :buttrock: 981 gbp / rok :crossy: w AA .. najtaniej wyszlo ;] Kurde !!!!Tyle zes zaplacił ???Chyba ze: jestes mlody ( ponizej 25 lat ), pierwszy sprzet w UK, zero znizek, moto bedzie stalo na dworzu ( a to tez ma wplyw ), gdzie mieszkasz ( dom czy flat ) itp. itd.Naprawde wypisujac rozne ciekawe rzeczy mozna miec albo straszna zwyzke albo duza znizke :lalag: Majkel i Koobra dajcie znac pozdrawiam kurde, I don't think so, but .................. who knows, who knows .... :P Never say never .... :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi