SiwyKLR Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 WitamZnikła iskra na świecy :D Walneła jedna z dwóch cewek, po przewinięciu cewki i zamontowaniu nadal nie było iskry.Po kolejnym przeglądzie elektryki okazało się że przwinięta cewka znów jest zjarana :D Czy mogło dojść do jakiegoś zwarcia w module że pali cewke?? :banghead: :banghead: Kto naprawia takie moduły?? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM racer Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Elservis w Ostrołęce koło warszawy. Mi własnie robią elektryke. kom:029 764-28-67 JEśli moidół masz OK to za sprawdzenie bedą chcieli 40zł. Jeśli nie to albo go rozkleją i zrobią i cene około 100-200 lub od podstaw zrobią Ci nowy za około 350 zależy od moto. Najlepiej wyślij i odrazu cewki. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiwyKLR Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Wielkie dzięki za podpowiedź :banghead: Dzwoniłem do nich i kazali mi wysłać cały zapłonPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts