predator Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Z tego co pamietam to albo piaty albo siodmy numer na ramie to jest rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Rider Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Z tego co pamietam to albo piaty albo siodmy numer na ramie to jest rocznik. piąty znak na ramie to "C"a siódmy to "1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Gratulacje, bardzo ładny sprzęt. :icon_rolleyes: :banghead: :banghead: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Rider Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj dzwoniłem do salony Yamahy. jest to rocznik 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no moto wypasione :notworthy: gratulacje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Fajny sprzęcik GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Czyli, szosty i siodmy to rocznik :) Czesto dokrecaj lewarek zmiany biegow (najlepiej co jazde), z ten model nie mial raczej innych problemow :) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez predator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gratki :) ladne moto :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmidona Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 wypas sprzęt! a czy są yz z lampami? ... tzn mi chodzi o to by to zarejestrować i wyjechać czasem na ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Prosto z fabryki sa wypuszczane bez swiatel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Gratulacje !!! YZ górą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) NO gratki sprzetu, zajebista maszyna Gdyby nie pech i mialbym troche wiecej szczescia to stalbym sie posiadaczem tego cudahttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M502861 :icon_evil: :banghead: POZDRO I GUMOWYCH DRZEW ZYCZE :lapad: Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Gratki Sprzetu YZ gora ja swoja juz sprzedałem :icon_evil: YZ fajniutki sprzecik Miałem 2000rok sprawowała sie super mam nadziej ze twoja tez sie tak bedzie sprawowac Gumowych drzewP.S:a damian ile dales za ta wr?? Bo poszukuje Wr 125 albo KDX 125 Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez BenyWzG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Gratki Sprzetu YZ gora ja swoja juz sprzedałem :banghead: YZ fajniutki sprzecik Miałem 2000rok sprawowała sie super mam nadziej ze twoja tez sie tak bedzie sprawowac Gumowych drzewP.S:a damian ile dales za ta wr?? Bo poszukuje Wr 125 albo KDX 125 WR juz nie ma i poszla, no widzisz a ja teraz szukam YZ bylo powiedziec to bysmi sie zamienili :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nom ja moja puscilem za 8.5koła ale była jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi