Chomski Opublikowano 21 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 Na Ochocie. A Ty skąd jesteś? Jeśli zaś chodzi o dziwną utratę mocy, to wszystko wskazuje, że jest to wina hamulca, który przy dociśnięciu gazu zaczyna obcierać o obudowę (czy jak się to nazywa :P. Poluzowałem trochę linkę i jest w miarę OK. Wpadłem na to, jak podczas jazdy niechcący delikatnie przycisnąłem (sic!) butem tylny hamulec. Dlaczego akurat przy przyciskaniu dało się czuć przyśpieszenie - nie wiem. Jutro (jak będzie jasno, bo po ciemku nic nie widzę) sprawdzę mocowanie koła i rzucę okiem na hamulec.Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 ja z Kabat, czyli Ursynow.... powodzenia z Jawka, troche glupi ten klopot z hamulcem, wszyscy mysleli ze to sprzeglo itp 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 23 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 Ano głupi, tylko nie dało się tego praktycznie w żaden sposób sprawdzić. Gdybym nie jeździł na rowerze i nie wiedział, że koła lubią się skręcać jak się mocniej pedał dociśnie, to bym tego nie wymyślił. A swoją drogą, to tych kół nie da się podokręcać, bo konstrukcję mają, jaką mają - otwory na mocowanie bolców od wkładu z bębnami są za duże i cały bęben po prostu sobie w środku lata! Na Kabatach w sumie często bywam, więc jeśli zobaczysz pomarańczową Jawkę z zieloną tablicą, to krzycz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 mozemy sie kiedys umowic, wiesz gdzie na kabatach jest tesco? ja bym byl simsonem a ty swoja jawka i moznaby pojezdzicaha i napisz ile masz lat. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 Chomski - ladna jawka :P dbaj o nia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 24 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 Dzięki! :P Zimą ją trochę odświeżę i odrdzewię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi