Artist1983 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 byłem juz autorem tematu o Virażke 400, dzis przyszła pora na nowe odkrycie, którego również nie mogłem znaleć na forum. Jest nim Virażka 2YL 535. Podobno wersja brytyjska. Słyszeliście o niej coś więcej?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Pytaj w temacie milisnicy Virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jak to nie znalazłeś na forum?przecież to z 1000 razy wałkowane było.2yl to jedna z najpopularniejszych wersji silnika viagry i raczej brytyjska to ona nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ale najmocniejsza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 taa 2YL to ten mocniejszy silnikjest spoko, bynajmniej ja bylem zadowolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 potwierdzam 2yl najmocniejsza wersja, taką też posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zundapp600 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 2YL - To faktycznie najmocniejsza wersja 535 , ale taka wychodzi z taśmy montażowej.Natomiast na rynek , szczególnie niemiecki może być wtórnie dławiona.Musisz sprawdzać w brifie co ma wpisane.Sam trawiłem ten temat i okazuje sie że wiele 535 -2YL ma obniżaną moc ze względu na ubezpieczenia , rodzaj prawa jazdy i jeszcze coś tam . www.zundapp.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi