lesnik18 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 DLA ZAINTERESOWANYCH POSIADAM SERWISOWKE DO KLX 250 I 300 ZAJMUJE 15 MB MOGE WYSLAC :PA w jakim języku posiadasz? Interesowała by mnie serwisówka do klx 250 E najlepiej po polsku lub angielsku. Ma ktoś klx oprócz jaruso na mechanicznym gazniku? ile palą? bo kolega chce kupić własnie pytaMój podobno pali 3-4L/100km. Dopiero w sobote kupiłem więć jeszcze nie sprawdzałem. Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Wcześniej rzuciłem temat ale gdieś go wcieło,więc pytam jeszcze raz.Pilnie potrzebuje dane luzów zaworowych do KLX 650 C ,1995 r.Jeśli ktos ma albo da namiary na kogoś,bede bardzo wdzięczny.Pozdrawiam. Wcześniej rzuciłem temat ale gdieś go wcieło,więc pytam jeszcze raz.Pilnie potrzebuje dane luzów zaworowych do KLX 650 C ,1995 r.Jeśli ktos ma albo da namiary na kogoś,bede bardzo wdzięczny.Pozdrawiam.Sory,już mam.Trochę się pospieszyłem z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goolec Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Serwisowka jest po angielsku ale wszystko jest dosc czytelnie opisane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi